Bărbat rănit în accidentul de pe Bulevard, transferat în stare gravă la Iași! Care este starea celorlalte victime!

Șase persoane au ajuns în cele din urmă la spital în urma accidentului din noaptea de duminică spre luni de pe Bulevardul M. Eminescu, provocat de un șofer băut.

Bărbat rănit în accidentul de pe Bulevard, transferat în stare gravă la Iași! Care este starea celorlalte victime!

Trei dintre victime sunt în stare mai gravă, acestea rămânând internate în spital. Un bărbat de 37 de ani, aflat în starea cea mai gravă, a fost transferat, luni, la Clinica de Neurochirurgie din Iași, acesta fiind diagnosticat cu un traumatism cranio-cerebral.

La Spitalul Județean Mavromati au mai rămase internate două persoane, un tânăr de 32 de ani, cu o fractură la nivelul membrului inferior, fiind internat pe Secția de Ortopedie, și un tânăr de 26 de ani, cu un politraumatism abdominal, care este tratat pe Secția chirurgie generală.

Alte trei persoane, printre care și șoferul, au ajuns la Unitatea de Primire Urgențe, dar nu au necesitat internare, având escoriații și contuzii minore.

Accidentul a avut loc în zona Complexului Bulevard. Mașina în care se aflau cele șase persoane a lovit puternic un stâlp de electricitate, care s-a rupt în două. Una dintre victime a rămas încarcerată.

Șoferul din vina căruia s-a produs accidentul avea o concentrație de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta s-a încurcat în explicații spunându-le polițiștilor ba că avea viteză mică și nu a făcut decât să depășească un alt autoturism, ba că i-a ieșit în cale un Ferrari.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
253

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
313

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
705

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...