Adolescentă prinsă în timp ce lua lecții de șofat, pe un drum din județul Botoșani!

O adolescentă de 17 ani din județul Botoșani este anchetată de oamenii legii după ce a fost prinsă conducând pe un drum județean. Va trebui să dea socoteală și proprietarul autoturismului, care era "instructorul" fetei. 

 

Adolescentă prinsă în timp ce lua lecții de șofat, pe un drum din județul Botoșani!

   Foto: Arhiva Stiri.Botosani.ro

Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani au oprit, marți, pentru control, în localitatea de frontieră Bajura, județul Botoșani, un autoturism marca Opel, înmatriculat în România. 

La volanul autoturismului a fost identificată C.C., în vârstă de 17 ani, domiciliată pe raza judeţului Botoşani. Minora era însoțită de proprietarul autoturismului, cetățeanul român Ionuţ P., în vârstă de 24 de ani, domiciliat în judeţul Botoşani. 

Cu privire la cele constatate proprietarul autoturismului a declarat că dorea să o învețe pe tânără să conducă, deoarece aceasta nu  deținea permis de conducere.

"În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, şi încredinţarea unui vehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere", potrivit reprezentanților Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Temele pentru acasă între necesitate și obligație, ce ne sfătuiesc specialiștii în educație din Botoșani!

astăzi, 16:21
27

Țări ca Polonia și Finlanda au decis eliminarea temelor pentru acasă, considerând că beneficiul asupra copilului în ansamblu este nul.De fapt care e adevărul? Mai au nevoie copii...

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
164

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...

Forțele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
119

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...