Inconştienţi! S-au urcat la volan fără a avea permis!

Doi botoşăneni s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinşi de poliţişti la volan deşi nu posedă permis de conducere. 

Inconştienţi! S-au urcat la volan fără a avea permis!

   Foto: Arhiva Stiri.botosani.ro

La data de 29 decembrie, poliţiştii oraşului Bucecea au depistat un bărbat de 41 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe drumul judeţean DJ 291.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul nu figurează ca fiind înmatriculat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducerea unui vehicul neînmatriculat.

În aceeaşi zi, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 5 Mihăileni au depistat un bărbat un bărbat de 35 de ani, din localitatea Lunca, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe drumul naţional DN 29 C, pe raza comunei Vârfu Câmpului.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

Joi, 18 Aprilie 2024
602

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

Joi, 18 Aprilie 2024
127

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

Joi, 18 Aprilie 2024
81

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...