La plimbare cu maşina în miez de noapte, fără permis!

Nu are permis de conducere, dar asta nu l-a împiedicat pe un tânăr din judeţul Botoşani să se urce la volanul unei maşini. Ghinionul lui a fost că în cale i-au ieşit poliţiştii. 

La plimbare cu maşina în miez de noapte, fără permis!

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 01.30, echipajul mixt format din poliţist rutier şi poliţist de frontieră - S.P.F. Darabani, a depistat pe drumul comunal DC 82B, pe raza localităţii Suharău, un autoturism condus de Z.A., de 21 de ani, din localitate.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că tânărul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
11

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
163

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
81

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...