ACCIDENT SPECTACULOS pe Calea Nationala! BMW facut praf, dupa ce a spulberat o pergola din lemn! FOTO
ACCIDENT!

Neadaptarea vitezei la conditiile de drum acoperit cu zapada a fost principala cauza a unui accident rutier ce a avut loc, joi seara, pe Calea Nationala din municipiul Botosani. 

ACCIDENT SPECTACULOS pe Calea Nationala! BMW facut praf, dupa ce a spulberat o pergola din lemn! FOTO

Soferul unui autoturism marca BMW se deplasa dinspre Stadion spre Gara, iar cand a trecut de Farmacia Anca a pierdut controlul volanului, a trecut peste scuarul ce desparte cele doua sensuri de mers, spulberand o pergola din lemn montata la trecere de pietoni, iar in final a ajuns pe contrasens.

Doar norocul a facut ca din sens opus sa nu circule alte masini si tot norocul a facut ca soferul sa scape nevatamat. Martorii au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns doua echipaje de politie, dar si pompierii botosaneni. 

Angajatii ISU au strans resturile de lemn imprastiate pe carosabil, precum si indicatoarele rutiere care au fost rupte de autoturismul scapat de sub control.

Circulatia in zona s-a desfasurat cu dificultate pana cand autoturismul a fost ridicat pe o platforma.



















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
198

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
96

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
104

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...