Accident spectaculos la Lebăda! Un șofer s-a răsturnat cu BMW-ul și a mers pe cupolă câțiva metri! FOTO
ACCIDENT!

Un autoturism condus de un tânăr s-a răsturnat, în Ajunul Crăciunului, la Lebăda, după ce șoferul a pierdut controlul volanului. 

Accident spectaculos la Lebăda! Un șofer s-a răsturnat cu BMW-ul și a mers pe cupolă câțiva metri! FOTO

Șoferul, Bogdan B., în vârstă de 25 de ani, din Copălău, se deplasa la volanul unui BMW dinspre Iași spre Botoșani. În sensul giratoriu de la Complexul Lebăda, conducătorul auto a pierdut controlul volanului la efectuatea unui viraj, a intrat violent într-un cap de pod, după care autoturismul s-a răsturnat pe cupolă și, din spusele martorilor, mașina ar mai fi mers pe cupola circa 50 metri.

O roată a autoturismului a zburat în șanțul de pe marginea drumului, de altfel bucăți din BMW fiind împrăștiate pe o rază de câțiva metri.

Ca prin minune, șoferul a scăpat doar cu câteva zgârieturi. În schimb, o tânără, Elena T., de 25 de ani, din Flămânzi, pasageră în autoturism, a fost rănită, suferind un traumatism lombar, aceasta fiind transportată la spital de o Ambulanță care trecea prin zonă.

Polițiștii au făcut măsurători la locul accidentului și au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier. Șoferul nu era băut.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
181

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
183

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
265

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...