Accident provocat de un om de afaceri, după ce i s-ar fi făcut rău la volan! FOTO

Accident provocat de un om de afaceri, după ce i s-ar fi făcut rău la volan! FOTO

Patronul unui lanț de magazine din Botoșani a provocat, luni la amiază, un accident, soldat cu avarierea a trei autoturisme, în fața Mall-ului, după ce i s-ar fi făcut rău la volan.

Ionel Roșu, în vârstă de 51 de ani, patronul Admir, se deplasa pe Calea Națională, la volanul unui VW Caddy, dinspre Piața Centrală. Când a ajuns în fața Mall-ului, se pare că i s-a făcut rău, a pierdut controlul volanului, a lovit o Dacia Logan care se deplasa în aceeași direcție, Loganul ricoșând mai apoi într-un VW Jetta.

Martorii au sunat la 112, la fața locului ajungând în scurt timp echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă. Patronul Admir a fost preluat de cadrele medicale, care după ce i-au acordat primul ajutor la fața locului l-au transportat la Unitatea de Primire Urgențe.

În urma impactului, cele trei autoturisme au fost avariate, Ionel Roșu fiind singurul care a ajuns la spital.

"Am ajuns imediat după accident și am văzut că șoferul nu a coborât din mașină și am spus că ori a leșinat ori a suferit un atac cerebral. Așa am auzit când a fost luat, că ar fi suferit un atac cerebral", a spus un cetățean care trecea prin zonă.

"După impact am tras pe dreapta și șoferului care a provocat accidentul am văzut că i s-a făcut rău. Am crezut prima dată că este băut dar ne-am dat seama că i s-a făcut rău", a spus unul dintre șoferii a cărui mașină a fost avariată.

Polițiștii au declanșat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.








 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
18

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...

Eduard Florescu rupe tăcerea după acuzațiile de blat: ”Oameni de nimic!”

astăzi, 08:12
140

Dinamo a avut de suferit cel mai rău de pe urma acestui rezultat pentru că a coborât pe loc direct retrogradabil, iar suporterii au răbufnit. Ulterior, pe rețelele sociale, a părut un scurt...

Calendar ortodox: Cinstim astăzi Învierea Domnului (Sfintele Paşti)

astăzi, 07:58
22

Numim sărbătoarea de azi Paști, după cuvântul care în vechiul grai evreiesc însemnează trecere; fiindcă aceasta este ziua în care Dumnezeu a adus, la început, lumea...