ACCIDENT pe trecerea de pietoni! O persoană a ajuns la spital! FOTO
ACCIDENT!

Un accident rutier a avut loc miercuri dimineaţă pe strada Ion Pillat, un pieton ajungând la spital după ce a fost izbit de un autovehicul pe trecerea de pietoni.

ACCIDENT pe trecerea de pietoni! O persoană a ajuns la spital! FOTO

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Un autovehicul BMW, condus de un botoşănean de 44 de ani, ieşea din parcarea Pieţei Centrale către strada Ion Pillat şi intenţiona să vireze stânga, spre Luceafărul. Numai că în acel moment un pieton, în vârstă de 60 de ani, din Gorbăneşti se afla pe trecere şi a fost izbit puternic de autovehicul, impactul arucându-l câţiva metri.

La faţa locului a ajuns un echipaj de ambulanţă care l-a imobilizat, din cauza riscului a agravare a stării de sănătate, şi l-a transportat pe bărbatul rănit la Unitatea de Primire a Urgenţelor.

Poliţiştii au declanşat cercetările şi urmează să stabilească modul în care s-a produs accidentul. Conducătorul auto este cercetat pentru vătămare corporală din culpă. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.














 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
299

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
328

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
198

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...