Accident mortal pe un drum din judeţul Botoşani! Un tânăr şi-a pierdut viaţa după ce a zburat de pe o motocicletă!
ACCIDENT!

Cumplit sfârşit pentru un tânăr din comuna Dângeni care şi-a pierdut viaţa în noaptea de joi spre vineri în urma unui accident rutier, petrecut pe un drum comunal. Fratele său a ajuns la spital în stare gravă.

Accident mortal pe un drum din judeţul Botoşani! Un tânăr şi-a pierdut viaţa după ce a zburat de pe o motocicletă!

În noaptea de joi spre vineri, tânărul de 24 de ani circula pe o motocicletă pe drumul comunal dintre localitatea Strahotin spre Iacobeni, din comuna Dângeni, avându-l în spatele pe fratele său, de 14 ani. Din sens opus venea un atelaj hipo, condus de un bărbat din aceeaşi comună.

Probabil din cauza vitezei şi a lipsei elementelor de semnalizare, tânărul, Alin Gabriel V., s-a izbit în faeton cu viteză, impactul aruncându-l la zeci de metri, traumatismele fiind atât de grave încât acesta a murit.

Fratele său a fost preluat de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă şi transportat la Compartimentul de Primiri Urgenţe pentru îngrijiri medicale.

După producerea accidentului, conducătorul atelajului hipo, Gică S., a părăsit zona, dar a fost ulterior identificat de poliţişti şi testat alcoolscopic, rezultatul indicând o concentraţie de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele său, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. 

Tânărul care și-a pierdut viața avea un băiețel în vârstă de 3 ani. 

Primarul din Dângeni a convocat Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, după evenimentul nefericit ce a avut loc pe raza comunei. 

"Astazi am luat decizia de a convoca la ora 15.00 Comandamentul  Local pentru Situatii de Urgenta, un punct extrem de important pe ordinea de zi constand in analiza cauzelor din care s-au produs accidente rutiere si stabilirea unui plan de masuri de prevenire a accidentelor rutiere dar si in ceea ce priveste respectarea regulilor de circulatie de catre  carute, scutere, biciclete si a tuuror utilajelor care circula pe teritoriul comunei. Vom invita reprezentantii tuturor institutiilor care au competenta in a aplica masuri si impreuna cu care putem desfasura planuri de actiuni concrete de prevenire  si combatere a situatiilor nedorite prin care putem trece ca si comunitate", a precizat primarul comunei Dângeni, Cătălin Rotundu. 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
13

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
35

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...