ACCIDENT MORTAL la Albesti! Un copil de 10 ani si-a pierdut viata, dupa ce a fost lovit de o masina! FOTO
ACCIDENT!

Un baiat in varsta de 10 ani si-a pierdut viata, duminica dupa-amiaza, in urma unui accident de circulatie ce a avut loc in localitatea Tudor Vladimirescu, comuna Albesti.

ACCIDENT MORTAL la Albesti! Un copil de 10 ani si-a pierdut viata, dupa ce a fost lovit de o masina! FOTO

Baiatul se deplasa pe o bicicleta, insotit de alti amici, toti pe biciclete, iar in spatele lor circulau doua autoturisme, pe drumul dintre Albesti si Tudor Vladimirescu. 

La un moment dat, ultimul autoturism, un VW Passat, a intrat in depasirea celui din fata, iar atunci copilul de 10 ani ar fi facut stanga, fiind izbit in plin de VW-ul condus de un barbat in varsta de 53 de ani.

In urma impactului, copilul a fost aruncat pe sosea, iar martorii au sunat la 112, solicitand ajutorul medicilor. Initial a ajuns un echipaj de ambulanta de la Trusesti, iar in intampinarea sa a plecat si echipajul SMURD de Terapie Intensiva Mobila de la Botosani. Copilul a fost gasit in stop cardio-respirator si a fost resuscitat de medici mai bine de o ora, insa in cele din urma a fost declarat decedat.

Politistii au ajuns si ei la fata locului si au efectuat cercetari, pe numele soferului fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa. Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 










 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
434

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
441

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
257

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...