Accident la Brăești după manevre interzise pe linia continuă! O femeie a fost rănită!

Accident la Brăești după manevre interzise pe linia continuă! O femeie a fost rănită!

   Foto: Arhiva Stiri.Botosani.ro

Manevrele făcute de doi șoferi pe drumul național Botoșani-Dorohoi au dus la producerea unui accident rutier, marți la amiază, în urma căruia o femeie a fost rănită.

Accidentul a avut loc la ieșirea din pădurea de la Brăești, pe un sector de drum cu linie continuă. Potrivit polițiștilor, un bărbat în vârstă de 40 de ani, aflat la volanul unui VW Passat, a semnalizat stânga pentru a intra într-o parcare.

În acel moment, un șofer de 56 de ani, aflat la volanul unui Nissan, s-a angajat în depășirea unui autoturism care circula în spatele Passat-ului. Șoferul de pe Nissan nu a mai apucat să frâneze, izbindu-se în VW Passat care efectua virajul la stânga.

Soția șoferului din Nissan, pasageră pe scaunul din dreapta față, a avut nevoie de îngrijiri medicale, acuzând dureri în zona gâtului.

Polițiștii criminaliști au făcut măsurători la fața locului, din primele cercetări reieșind că ar fi vorba de o culpă comună. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
20

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
270

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
234

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...