Accident în Zona Industrială, cauzat de o presupusă şicană în trafic! FOTO
ACCIDENT!

O şicană în trafic a dus la producerea unui accident rutier în urma căruia cel puţin două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Cel puţin aşa susţine una dintre acestea, şoferul unei maşini ajunse într-un stâlp.

Accident în Zona Industrială, cauzat de o presupusă şicană în trafic! FOTO

Evenimentul rutier a avut loc, sâmbătă seara, în Zona Industrială, în apropiere de Praktiker. Conducătorul auto al unei Skoda circula pe prima bandă, către Gară. Pe banda a doua, o Toyota cu numere de Bulgaria, condusă de un alt botoşănean.

Şoferul Skodei susţine că bărbatul de la volanul Toyotei ar fi disimulat că intră cu maşina în el, moment în care Skoda pe care o conducea a ajuns într-un stâlp de pe marginea străzii. De partea cealaltă, poliţiştii spun că la urmele de frânare lădate pe carosabil, tânărul de 28 de ani ar fi avut o viteză cam mare.

În urma impactului cu stâlpul, atât şoferul cât şi soţia sa au fost răniţi, primind îngrijiri medicale de la echipajul de ambulanţă sosit în urma apelului la 112.

Conducătorul auto al Toyotei a revenit ulterior la locul incidentului, susţinând că el nu are nicio legătură cu evenimentul rutier.

Ambii conducători auto au fost testaţi alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Urmează ca în urma cercetărilor să se stabilească împrejurările în care a avut loc accidentul şi cine se face vinovat de producerea lui.














 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Patru posturi de subofițer scoase la concurs din sursă externă de ISU Botoșani!

astăzi, 18:00
17

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a scos la concurs patru posturi de subofițer, prin încadrare directă.Posturile sunt:-&nb...

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
292

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
172

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...