ACCIDENT GRAV la Prajeni! Copil calcat de tractorul condus chiar de tatal sau!

Un baiat in varsta de 11 ani a ajuns in stare grava la Sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean Botosani, dupa ce a fost ranit intr-un accident ce a avut loc in gospodaria parintilor.

ACCIDENT GRAV la Prajeni! Copil calcat de tractorul condus chiar de tatal sau!

Tatal copilului conducea un tractor in gradina. Tractorul avea in partea din spate agatat un utilaj pe care se urcase copilul. In timp ce tatal manevra tractorul, baiatul s-a dezechilibrat si a cazut, fiind mai apoi tarat cativa metri.

Cand a observat ce s-a intamplat, barbatul a sunat la 112 si a cerut ajutorul unui echipaj de ambulanta. Tatal a luat imediat copilul si a plecat inaintea medicilor.

Baiatul a fost transportat de urgenta la spital, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, comotie cerebrala, traumatism coloana toracala, traumatism toraco-abdominal si un traumatism la membrul inferior stang.

Politistii au ajuns si ei la Prajeni si au deschis o ancheta, pentru a afla daca tatal se face vinovat de acest accident.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
229

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
215

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
314

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...