Accident cu victimă după impactul frontal dintre două autoturisme! FOTO

O tânără a ajuns, luni, la spital după ce a fost victima unui accident rutier. Evenimentul s-a produs după ce două maşini s-au izbit frontal. 

Accident cu victimă după impactul frontal dintre două autoturisme! FOTO

Pompierii şi cadrele medicale au fost solicitate în prima zi de Crăciun să intervină pentru acordarea de îngrijiri medicale şi îndepărtarea pericolului ca urmare a producerii unui accident rutier. Accidentul a avut loc pe DJ 293, între localităţile Havârna şi Stânca, când două autoturisme Ford Focus s-au izbit frontal.

Din câte se pare, unul dintre şoferi s-a ferit de gropi și a pătruns pe sensul opus de mers. În urma impactului o tânără, de 19 ani, a suferit mai multe traumatisme şi a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul Municipal Dorohoi.

Pompierii au intervenit pentru a înlătura pericolul izbucnirii unui incendiu. La rândul lor, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi urmează să stabilească cine se face vinovat. 



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
9

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
261

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
231

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...