Accident cu patru victime pe Bulevardul M. Eminescu provocat de un șofer beat! O persoană a rămas încarcerată! FOTO, VIDEO
ACCIDENT!

Patru tineri au fost răniți, în noaptea de duminică spre luni, pe Bulevardul M. Eminescu din municipiul Botoșani după ce mașina în care se aflau a intrat cu viteză într-un stâlp din beton care s-a rupt.

Accident cu patru victime pe Bulevardul M. Eminescu provocat de un șofer beat! O persoană a rămas încarcerată! FOTO, VIDEO

Cele patru persoane erau pasageri într-un Peugeot care se deplasa pe Bulevardul M. Eminescu, dinspre Spitalul de Copii către Poliție.

În dreptul Complexului, șoferul a pierdut controlul volanului după ce a depășit o mașină și s-a izbit violent într-un stâlp de electricitate. Impactul a fost atât de puternic încât mașina s-a boţit ca o bucată de hârtie, s-a rotit pe șosea cu fața spre direcția de unde venea, iar stâlpul din beton s-a rupt.

Mai mulți trecători au sărit în ajutorul celor aflați în mașină și au sunat la 112. O persoană a rămas captivă în autoturism.

În scurt timp la fața locului au ajuns echipajele de salvare. Persoana rămasă încarcerată a fost scoasă de pompieri, toate cele patru victime fiind preluate de ambulanțe și de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Polițiștii au reușit să îl testeze pe șofer cu aparatul etilotest care a indicat o concentrație de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Zeci de cetățeni s-au adunat în miez de noapte la locul accidentului fiind șocați de pagubele de la fața locului. Bucăţi din betonul stâlpului şi din maşină erau împrăştiate pe o rază de câţiva metri în jurul locului impactului, iar stâlpul este acum susţinut de cabluri.

Un martor la accident a povestit că mașina efectiv a zburat prin aer după impactul cu stâlpul care s-a rupt de la jumătate. Șoferul, care a scăpat nevătămat, a coborât din autoturism și părea că nu realizează ce s-a întâmplat. Ba mai mult, a susţinut că circula cu "doar" 35 de kilometri la oră şi că încercase să depăşească autoturismul care circula în faţa sa.

"Am încercat să-l evit pe cel din faţa mea şi am tras dreapta. Circulam cu 35 (de kilometri la oră, n.r.), l-am bliţat dar nu a vrut să se dea din faţa mea şi am tras dreapta. Eram cinci persoane în maşină. Nu am băut, dar dacă aşa a ieşit (0,62 mg/l la etilotest, n.r.), înseamnă că atâta a fost. Nu ştiu dacă s-a rupt stâlpul, trebuie să mă duc să văd", a susţinut şoferul Peugeot-ului.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influența băturilor alcoolice.

Un alt șofer băut, care avea o concentrație de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, a provocat duminică seara un accident la Curtești, o tânără de 28 de ani fiind rănită.









 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

E prima dată când s-a întâmplat așa ceva: Pacient cu AVC transferat cu elicopterul de la Cluj la Suceava pentru a fi salvat!

astăzi, 15:25
248

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava a fost transferat de la Cluj Napoca un pacient cu AVC, fiind prima solicitare de acest fel de la un centru universitar.Potrivit purtătorului de c...

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
306

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
310

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....