Femeie accidentată grav pe trecerea de pietoni! Echipajul SMURD chemat în ajutor, lovit de mașina unui fost director! FOTO
ACCIDENT!

Echipajul SMURD de Terapie Intesivă Mobilă a fost lovit de un autoturism în timp ce se afla în misiune, pentru a prelua o femeie rănită într-un accident rutier, pe strada Primăverii, din municipiul Botoșani.

Femeie accidentată grav pe trecerea de pietoni! Echipajul SMURD chemat în ajutor, lovit de mașina unui fost director! FOTO

Echipajul a fost solicitat, prin apel la 112, să preia o femeie în vârstă de 60 de ani, care a fost lovită, vineri la amiază, de un autoturism pe strada Primăverii.

Femeia s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal dar un tânăr aflat la volanul unui Opel, care ieșea de pe o străduță de lângă Parcul Curcubeului, nu i-a acordat prioritate lovind-o în plin. Victima a căzut pe asfalt de unde nu s-a mai putut ridica iar trecătorii au sărit în ajutor și au sunat la 112.

Echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă a plecat spre locul solicitării, dar la aproximativ 100 de metri de accident a fost lovit de un Logan, condus de Ion Ilie, fostul director al Centrului Județean de Creație. Ilie a vrut să facă stânga, dar nu s-a asigurat, moment în care a fost lovit de autospeciala SMURD, care era cu semnalele acustice și sonore în funcțiune.

Cadrele medicale au coborât din mașină și au mers pentru a-i acorda îngrijiri medicale femeii rănite. Între timp a fost solicitat un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță pentru a prelua victima și a o transporta la spital, autospeciala SMURD fiind avariată.

În urma impactului dintre mașina condusă de Ion Ilie și autospeciala SMURD nu au fost înregistrate victime. Ilie spune că nu a auzit sirenele SMURD-ului.

Polițiștii rutieri vor ancheta ambele accidente. Pe perioada cât s-au făcut măsurători, circulația pe strada Primăverii s-a desfășurat cu dificultate. 

Ion Ilie a fost implicat și anul trecut într-un accident rutier, în urma căruia a fost rănit. Fostul director al Centrului de Creație, împreună cu soţia, se îndrepta cu maşina personală către judeţul Mureş, iar pe drum autoturismul, la volanul căruia se afla acesta, a intrat în coliziune cu un alt autoturism.













 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
396

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
419

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
246

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...