Ce activităţi vor putea fi desfăşurate în şcolile botoşănene, pe 5 octombrie!

Ce activităţi vor putea fi desfăşurate în şcolile botoşănene, pe 5 octombrie!

Fiecare unitate de învăţământ din judeţul Botoşani va trebui să aibă, pentru ziua de 5 octombrie, când se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Educaţiei, un grafic în care să fie prevăzute activităţile care se desfăşoară în această zi.

Elevii şi profesorii vor veni la şcoală, după cum au precizat reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoșani, dar vor derula activităţi specifice acestei zile şi nu se vor pune note.

“Cu prilejul Zilei de 5 Octombrie, Ziua Internaţională a Educaţiei, în toate unităţile de învăţământ din judeţul Botoşani se vor desfăşura activităţi specifice culturale sau de altă natură, literare, artistice, în timpul orelor de curs. Să nu se înţeleagă prin asta că profesorii nu vin la ore sau elevii sunt liberi, dimpotrivă, în timpul programului şcolar elevii vor desfăşura activităţi cu prilejul acestei zile, activităţi care vor fi prevăzute într-un grafic la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ”, a declarat Ciprian Manolache, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani.

 

 

Spune-ne opinia ta