Dragnea: Salariul minim ar putea crește la 1.450 de lei la 1 ianuarie 2017

Curtea Constituţională a decis că Legea de aprobare a OUG 20/2016, prin care Parlamentul a majorat salariile din educaţie şi din sănătate, este constituţională.

Dragnea: Salariul minim ar putea crește la 1.450 de lei la 1 ianuarie 2017

"Salut decizia CCR privind creşterea veniturilor cu 15% pentru angajaţii din sănătate şi educaţie! Avem încredere că preşedintele Iohannis va promulga legea cât mai repede, astfel încât aceste majorări să intre în vigoare de la 1 ianuarie 2017", este declaraţia lui Liviu Dragnea, pe pagina de Facebook, după decizia CCR.

Liviu Dragnea mai spune că "PSD a luat în calcul aceste majorări în proiectul de buget prezentat încă din campania electorală. Aşa cum am luat în calcul şi creşterea salariului minim la 1.450 lei începând tot cu 1 ianuarie".

Curtea Constituţională a României (CCR) a decis, miercuri, că este constituţională legea care modifică ordonanţa privind salarizarea bugetarilor, după ce a admis sesizările formulate de PNL şi de Guvern.

Cele două sesizări au fost conexate în acelaşi dosar iar în urma dezbaterilor au fost respinse excepţiile ridicate.

Decizia CCR este definitivă şi general obligatorie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...