TROFEUL Festivalului "Mărţişor Dorohoian" a rămas pentru prima oară la Dorohoi! Vezi cine sunt câștigatorii! FOTO

Juriul Festivalului „Mărţişor Dorohoian” 2017 a desemnat duminică, 5 martie 2017, câştigătorii celei de-a XXXIV-a ediţii. 

TROFEUL Festivalului "Mărţişor Dorohoian" a rămas pentru prima oară la Dorohoi! Vezi cine sunt câștigatorii! FOTO

 Laura Macoviciuc și Andrei-Ștefan Cîșlariu au format trupa NOI DOI  

Trofeul festivalului rămâne în acest an pentru prima dată în istorie la Dorohoi, grupul „Noi Doi” format din Laura Macoviciuc și Andrei-Ștefan Cîșlariu impresionând juriul prin colajul de melodii de dragoste pe care l-au interpretat.

Horia Moculescu, presedintele juriului, a precizat ca nu a mai fost in Dorohoi din 1966.
 
„Nu am mai fost în Dorohoi din 1966. M-am bucurat să regăsesc un oraș frumos, cu lume civilizată și frumoasă! Manifestarea culturală la care am participat s-a realizat la un nivel ridicat. Dacă mai am ocazia să ajung prin aceste meleaguri, o voi face cu drag!”, a declarat președintele juriului, artistul Horia Moculescu.

Cei doi castigatori dorohoieni, Laura Macoviciuc și Andrei-Ștefan Cîșlariu, au spus ca nu se asteptau sa castige marele trofeu si ca sunt foarte emotionati.

„Suntem foarte emoționați și ne simțim extraordinar. Nu ne așteptam să câștigăm acest premiu. Ne bucurăm din tot sufletul că oamenii ne-au apreciat și au fost alături de noi, ne-am simțit foarte bine pe scenă.”, au declarat pentru Dorohoi News, Laura Macoviciuc și Andrei Cîșlariu, câștigătorii trofeului „Mărțișor Dorohoian” 2017

Categoria 10-15 ani
Locul I: Mihalache Andra-Elena - Botoșani
Locul II: Bădărău Andrada - Neamț
Locul III: Ivanov Sabina-Elena - Botoșani
Mențiune: Ungureanu Ana Maria-  Botoșani
Premiu de participare: Sandu Nanci – Glodeni, Republica Moldova

Categoria 16-35 ani
Locul I: Manolache Teodora - Iași
Locul II: Barariu Codruța - Botoșani
Locul III: Tamba Crina – Roman
Mențiune: Pița Ana-Maria - Roman

Ca în fiecare an, inițiatorul Festivalului „Mărțișor Dorohoian”, scriitorul Mișu Blanaru a citit o poezie scrisă special despre orașul natal, Dorohoi. La finalul serii, artista Corina Chiriac a oferit un spectacol minunat celor prezenti in sala.











 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
291

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
505

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
149

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...