TROFEUL Festivalului "Martisor Dorohoian" a ajuns la Johnny Badulescu! Vezi ceilalti PREMIANTI! FOTO, VIDEO

TROFEUL Festivalului "Martisor Dorohoian" a ajuns la Johnny Badulescu! Vezi ceilalti PREMIANTI! FOTO, VIDEO
Juriul Festivalului Mărţişor Dorohoian 2016 a desemnat duminică, 6 martie 2016, câştigătorii celei de-a 33-a ediţii. Trofeul festivalului a fost adjudecat de Bădulescu Ion-Moise sau Johhny Badulescu asa cum este cunoscut de romani, un tânăr de 18 ani, din Mioveni, Argeș, care a impresionat juriul si care este un obisnuit al concursurilor nationale si internationale.

"Tradiția este un lucru foarte important indiferent de domeniul despre care vorbim și este un lucru foarte bun că de atâta timp cineva se străduie și reușește să facă acest festival. Concurenții au fost foarte buni la ambele categorii de vârstă. Mărțișor Dorohoian este un concurs puternic și tinde să fie unul dintre concursurile din liga bună a concursurilor de muzică. Ca sfat pentru viitorii concurenți este acela că dacă vrei să impresionezi nu trebuie neapărat să cânți tare și cred că ar trebui să se vadă mai mult că le place ceea ce cântă sau dacă nu să-și aleagă un repertoriu care să fie pe placul lor.", a declarat Andrei Tudor, preşedintele juriului.
(Piesa "Ruga pentru parinti" l-a facut cunoscut pe Johnny Badulescu in Romania)

O singura botosaneanca a fost pe podium la cele doua categorii de varsta,  10-15 ani si 16-30 de ani, fiind vorba despre Oana Tabultoc, membra a Grupului "Cheia Sol", care s-a clasat pe Locul I la prima categorie.

Oana a interpretat in prima seara piesa "Copacul", piesa ce a calificat-o in Finala, iar in ultimul act a cantat "Hora din Moldova". Oana Tabultoc a mai castigat Locul 1 la Martisor Dorohoi in anii 2010 si 2012.

Categoria 10-15 ani

Locul I: Tăbultoc Oana-Ștefana – 15 ani – Botoșani
Locul II: Ciocoiu Romina – 11 ani – Roman
Locul III: Nicorici Emilia – 13 ani – Cernăuți
Mențiune: Aniculăesei Sabrina – 10 ani – Roman

Categoria 16-30 ani

Locul I: Diaconescu Miruna-Mihaela – 16 ani – Bârlad
Locul II: Gavrilă Adriana – 21 ani – Călărași
Locul III: Pita Ana-Maria – 16 ani – Roman
Mențiune: Dumitriu Andreea-Claudia – 19 ani – București

Premiul special (Mișu Blanaru): Barariu Codruța – 16 ani – Dorohoi
Premiul special (Buzz-in memoriam Laura Stoica): Nicolau Maria-Cristina – 23 ani – Botoșani
Premiul special (Andrei Tudor): Balan Constantin – 20 ani – Botoșani

Premiul special (Silvia Dumitrescu): Anghel Dragoș – 26 ani – București












 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
814

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
256

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
223

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...