Elsaco a participat la Congresul Mondial al Apei

Elsaco a participat la Congresul Mondial al Apei

Valeriu Iftime, președintele Consiliului de Administrație al grupului de companii Elsaco,  Vlad și Șerban Iftime, directorii generali ai Vestra Industry și Elsaco ESCo, au participat în perioada 13-16 noiembrie la Congresul Mondial al Apei, eveniment organizat de IWA (Asociația Internațională a Apei) la Buenos Aires, Argentina. Cei trei au fost și reprezentanții ARA (Asociația Română a Apei) la acest eveniment.

"Importanța participării la un asemenea eveniment, este fără îndoială, extraordinară, în opinia mea. Spun asta plecând de la numărul extrem de mare de specialiști participanți din întreaga lume, dar mai ales având în vedere temele abordate în cadrul conferințelor susținute.

Am fost plăcut surprinși să constatăm că tema principală a lucrărilor acestui Congres Mondial a fost cea a reducerii pierderilor de apă din rețelele de transport, subiect promovat de câțiva ani și în România de către Elsaco ESCo.

Și mai interesant este că aplicația software dezvoltată de Elsaco (EMMSYS – Elsaco Meter Management System) este partea principală a unei aplicații NRW (Non-Revenue Water)data, dezvoltată de ITRON, aplicație utilizată la acest moment pentru reducerea pierderilor de apă în peste 100 de companii de apă din întrega lume. EMMSYS și NRWdata reprezintă astăzi cel mai important instrument software, utilizat la nivel global, pentru reducerea pierderilor de apă", a declarat Valeriu Iftime, președintele Consiliului de Administrație al grupului de companii Elsaco.

Comunicat de presă Elsaco

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
120

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
87

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
257

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...