Șoferi luați pe nepregătite de prima zăpadă. Unde pot schimba conducătorii auto anvelopele?

Șoferi luați pe nepregătite de prima zăpadă. Unde pot schimba conducătorii auto anvelopele?

Prima zăpadă din această iarnă i-a luat pe nepregătite pe mulți șoferi botoșăneni, motiv pentru care service-urile auto au fost luate cu asalt de către botoșănenii care au lăsat pe ultima sută de metri schimbarea anvelopelor.

Marți dimineață, la S.C. DOM AUTO S.R.L a fost aglomerat, șoferii dorind să își schimbe cât mai repede pneurile de vară cu cele de iarnă.

Service-ul se regăsește pe Strada Pacea, iar pentru mai multe informații soferii pot apela numărul de telefon 0748 300 500.

Programul este de luni până duminică, de la ora 08:00 până la 19:00, cu program prelungit în funcție de numărul de clienți sosiți.

„Iarna i-a luat prin surprindere și în acest an pe șoferi. Noi suntem pe baricade aici, așteptăm clienții. Acum nu este foarte aglomerat, deși mă așteptam să fie mai mulți clienți la această oră. După-amiază, cel mai probabil, vor veni mai mulți soferi, deoarece majoritatea acum sunt la muncă. Nu facem programări, pentru că nu avem un timp exact și avem suficient personal ca să meargă repede lucrurile. Am mobilizat toți oamenii și avem cinci posturi disponibile, deci pleacă 5 – 6 mașini deodată. Costurile încep de la 80 de lei, dar pot ajunge și până la 150 de lei, în funcție de mașină ”, spune Ciprian Huțanu, administrator S.C. Dom Auto.

Potrivit reprezentanților Dom Auto, șoferii pot apela și la servicii de selfwash, cu program non-stop, diferite programe de spălare pentru mașini, dar și pentru curățarea covoarelor.

Aglomerat a fost și la S.C. Pneus S.R.L., din strada Calea Națională, numărul 30.

„Este foarte aglomerat și la noi. Iarna îi prinde nepregătiți în fiecare an pe șoferi. Nu sunt echipați de iarnă majoritatea șoferilor sau au anvelope de iarnă, dar uzate și vor să fie schimbate cu unele noi. Noi nu lucrăm cu programări, șoferii vin și se așază la rând, iar fiecare este servit. Noi îi ajutăm pe conducatorii auto să își aleagă anvelopele potrivite, în funcție de dimensiunile din cartea tehnică a autoturismului. Deci oferim și consiliere în același timp”, declară Florin Ursăchianu, administrator S.C. Pneus S.R.L.

Numărul de contact este 0745 517 579.

Programul de lucru este de la 08:00 la 17:00, de luni până vineri, iar sâmbătă programul începe la 08:00 și se termină la 14:00.

Pentru un schimb de anvelope prețurile variază, dar încep de la 70 de lei.

Șoferii mai pot schimba anvelopele autoturismului și la WemBlay Anvelope, in Hudum.

Programul de lucru este de luni până vineri, de la ora 08:00 până la ora 18:00, iar sâmbătă se lucrează de la 08:00 la 14:00.

Numărul la care pot apela șoferii pentru mai multe informații este 0748 904 052.

De asemenea, și Solenyy Anvelope oferă servicii de schimbare a anvelopelor. Service-ul poate fi regăsit de către șoferi pe strada Pacea, numărul 39.

Programul începe la ora 09:00 și ține până la 18:00, de luni până vineri, iar sâmbătă muncitorii pot fi găsiți de la 09:00 până la 14:00.

Numărul de contact pe care conducatorii auto îl pot apela pentru informații suplimentare este 0752 706 699.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Campioana mondială și europeană în canotaj, a Botoșaniului: „Consider că nu eu am ales acest sport, ci el m-a ales pe mine” (fotogalerie)

Vineri, 29 Septembrie 2023
2612

Manuela Lungu are 20 de ani și este din comuna Coțușca, județul Botoșani. În prezent este studentă în primul an la Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universități...

Angajați neplătiți patru luni de zile la o firmă din Botoșani. Șefa ITM: „Ne tot vin sesizări în acest sens” (video)

Vineri, 29 Septembrie 2023
1483

Angajații unei firme din domeniul construcțiilor de mașini au muncit, timp de patru luni de zile, fără să își primească salariile, informează Daniela Lozneanu, șefa Inspectoratului Ter...

Șefa ITM trage un semnal de alarmă către societățile care cazează și îngrijesc bătrâni: „Nu poți oferi servicii de calitate doar cu practicanți și voluntari” (video)

Vineri, 29 Septembrie 2023
342

Daniela Lozneanu, șefa Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) din Botoșani trage un semnal de alarmă cu privire la personalul centrelor destinate cazării și îngrijirii bătrânilor...