(P) Piscicola S.A Botoșani - Livrare Pește Botoșani, un nou concept!

(P) Piscicola S.A Botoșani - Livrare Pește Botoșani, un nou concept!

Botoșănenii se pot bucura de pește și fructe de mare proaspete, în baza unui concept nou implementat pe piața locală. Piscicola SA livrează la domiciliu produse de înaltă calitate, procesate în funcție de cerințele consumatorilor, iar peștele provine din ferma proprie, situat într-o arie naturală protejată.

În viitorul apropiat, firma va produce o gamă de terțe produse pe bază de pește, precum zacuscă sau semi-conserve, toate după rețete clasice, fără aditivi sau conservanți.

Potrivit reprezentanților companiei, fructele de mare și peștele pot fi livrate în forma brută ori curățate, eviscerate, porționate sau tocate, pentru clienții care preferă să simplifice munca de acasă.


„Punem foarte mare accent pe calitate, și garantăm pentru fiecare produs în parte. Practic, vrem să aducem în casele botoșănenilor peste proaspăt, fructe de mare și peste oceanic. Avem prețuri foarte mici și o calitate net superioară majorității produselor de pe piață. Vrem că peștele și fructele de mare să devină accesibile pentru toată lumea. Peștele proaspăt provine din fermă proprie, iar peștele oceanic și fructele de mare provin de la furnizori de încredere”, spune Alexandra Nistor, reprezentant SC Piscicola SA Botoșani.

Afacerea a fost demarată din pasiune pentru un stil de viață sănătos, peștele și fructele de mare însemnând o sursă naturală de proteine și acizi grași, având un număr redus de calorii. Livrarea unor astfel de alimente conferă accesibilitate consumatorilor din toate categoriile de vârstă și de venit.

„Am vrut să facem ceva diferit, ajutând pe toată lumea să mănânce un peste proaspăt, de la noi din Botoșani, și fructe de mare sau peste oceanic la prețuri accesibile tuturor buzunarelor. Susținem un stil de viață sănătos, iar acest stil de viață include și consumul regulat de peste, datorită tuturor beneficiilor nutriționale pe care acesta le aduce”, precizează Alexandra Nistor.


Peștele crescut în fermă proprie se găsește la oricare dintre cele patru magazine ale Pescăriei, dintre care două situate la Piața Mică, unul la Piața Mare și unul vizavi de Stadion. Activitatea de bază rămâne însă livrarea, modalitatea cea mai facilă de a pune la dispoziția clientului, în cel mai scurt timp, produsele de care are nevoie. Peștele oceanic și fructele de mare pot fi vândute doar prin acest serviciu, care va fi asigurat inclusiv prin Bringo.

„Vom începe să facem și specialități din peste ca la mama acasă, fără aditivi sau conservanți: zacuscă, semi-conserve, pastă de peste”, mai spune Nistor.

Mai multe informații puteți găsi pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Pescarieculivrarebt sau pe www.livrarepeste.ro.

Pentru comenzi: comenzilivrarepeste@gmail.com

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Alina Sopu

Degustare exclusivistă cu Daniel Haidarli și Artech Wine (galerie foto)

Joi, 28 Martie 2024
1146

Sub îndrumarea managerului Artech Wine, Daniel Haidarli, seara de 27 martie a reunit la Society membrii Ordo Equestris VINI Europae - Scaun Cavaleresc Botoșani – Dorohoi dar și iubitorii...