(P) Utilizarea serviciilor de printing Optiprint este simplă, flexibilă și fără griji !

Instalare, cartuș și service gratuit (inclus în abonament). Avem peste 7500 de echipamente oferite în custodie celor 4200 de clienți din 7 țări.

Cartuș continuu pentru imprimare color fără griji

Costurile de imprimare reprezintă între 5 și 15% din toate costurile de operare ale unei companii. În companiile mai mari, cumpărarea unei imprimante este adesea o chestiune firească; pe de altă parte, tot mai multe companii optează pentru închirierea unei imprimante.
Optiprint reduce costurile operaționale de imprimare ale întreprinderilor cu cel puțin 20%. Serviciul de închiriere include întreținerea imprimantei, toate piesele de schimb, un cartuș continuu de cerneală și, dacă imprimanta nu funcționează, va fi înlocuită sau reparată gratuit în aceeași zi.

Costul tipăririi este fix și același în fiecare lună

Închirierea imprimantei Optiprint reprezintă un preț lunar fix și nu se modifică. Aceasta înseamnă că, utilizatorul știe din timp suma pe care o va cheltui pentru închirierea imprimantelor. Prețul este fix și include absolut toate serviciile (cartuș nelimitat, reparare, etc.).

Cartuș infinit. O inovație care face posibilă imprimarea color pentru toată lumea

Ideea de bază a Optiprint a fost să facă accesibilă tipărirea color de înaltă calitate pentru fiecare utilizator.
Optiprint a dezvoltat inovația unui cartuș de cerneală infinit. Această inovație continuă de alimentare cu cerneală permite imprimantei să tipărească până la 40.000 de exemplare color. Datorită inovației cartușului color continuu, Optiprint a reușit să reducă costul imprimării color și să îl facă egal cu imprimarea alb-negru.

Echipa Optiprint disponibilă mereu pentru dumneavoastră. Tehnicianul local de service este la doar un pas distanță

Închirierea Optiprint este simplă: tehnicienii de service Optiprint vă aduc o imprimantă cu cartușul color infinit Optiprint, o conectează la o sursă de curent și în rețea și sunteți gata pentru imprimare color, copiere și scanare nelimitată gratuită.

O inovație care se extinde constant pe piețele externe

Dezvoltarea unui model de afaceri de succes a atras interes și în străinătate. Serviciul de tipărire continuă și cartuș de cerneală continuu al Optiprint s-a răspândit mai întâi în Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Italia, România și în Republica Cehă.

Perioadă de 7 zile de testare gratuită

Compania se concentrează pe servicii de calitate și, prin urmare, oferă o perioadă de testare complet gratuită și fără obligații a unei imprimante sau a unui dispozitiv multifuncțional.

Pentru mai multe informații puteți accesa www.optiprint.ro sau adresa de e-mail alina.sopu@optiprint.ro


 

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Cu viața mea apăr viața”, concurs dedicat elevilor de gimnaziu și liceu (fotogalerie)

astăzi, 14:40
6

28 de elevi au participat, astăzi, la concursul cu tematică de protecţie civilă “Cu viaţa mea apăr viaţa”. Organizat de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Io...

Atelierele de creație „Simbol și meșteșug în încondeierea ouălor”, ediția a IV-a

astăzi, 10:49
58

Muzeul Județean Botoșani, Secția de Artă Plastică – Etnografie, organizează, în parteneriat cu Liceul Tehnologic Bucecea, atelierele de creație intitulate „Simbol și meșteș...

Calendar Ortodox: Sfinţii Mari Împăraţi şi întocmai cu Apostolii, Constantin şi Elena

astăzi, 08:12
99

Sfântul Constantin cel Mare (306-337) a fost fiul lui Constanţiu Chlor şi al cinstitei Elena. După moartea tatălui său a luat stăpânirea împărăţiei, cu învoirea î...