(P) Problemele canalizărilor se pot rezolva mai ușor cu produsele marca iUni

(P) Problemele canalizărilor se pot rezolva mai ușor cu produsele marca iUni

Serviciile care vizează reparații și mentenanță la nivelul sistemelor de canalizare sunt procese foarte complexe. Fiecare problemă care apare poate avea o altă cauză și de aceea experiența specialistului nu este suficientă. Acesta trebuie să dispună de un echipament pe măsură care să îl ajute să vizeze direct sursa, fără prea multe încercări.

Astfel, în loc să facă nenumărate teste cu metode diferite pentru a o descoperi pe cea eficientă, poate utiliza camere video pentru inspecția canalizărilor care să îi arate clar care este natura problemei, unde este ea poziționată și care este soluția ideală pentru îndepărtarea ei.

De ce să alegi unul dintre modelele oferite de iUni?

De-a lungul timpului tehnologia a avansat semnificativ și datorită acestui fapt, acum există nenumarate companii care comercializează astfel de echipamente de maximă necesitate. Cu toate acestea, magazinele iUni se detașează de concurență atât prin valorile specifice brandului, cât și prin calitățile produselor pe care le oferă. De aceea, odată cu achiziționarea unei camere de inspecție video de la iUni, ai garanția unui produs de calitate superioară care să îți faciliteze considerabil munca.

Surprinde imagini clare chiar și în condiții nefavorabile

Rezoluția este foarte importantă în ceea ce privește imaginea pe care o vizualizezi, mai ales că pe la nivelul țevilor și conductelor, lumina este foarte slabă și avariile sunt destul de greu de depistat. Camerele de la iUni sunt prevăzute cu mod de filmare pe întuneric sau cu senzor infraroșu, pentru a oferi o calitate cât mai înaltă.

Sunt rezistente la majoritatea tipurilor de uzură

Dincolo de funcționalitățile tehnice, carcasa exterioară este foarte importantă. Mediul în care acestea se utilizează nu este tocmai cel mai prietenos și de aceea dispozitivul trebuie să fie foarte rezistent. Variantele iUni nu se deteriorează nici prin expunerea îndelungată la umiditate, praf, șocuri puternice, etc., deci sunt ideale pentru kit-ul unui profesionist care are nevoie de ele în mod constant, la capacitate maximă.

Dimensiunile sunt special adaptate spațiilor greu accesibile

Fiecare detaliu legat de aspect și funcționalitate este bine gândit pentru a ușura intervențiile. Camerele pentru inspecție video canalizare sunt de dimensiuni reduse pentru a avea acces chiar și în cele mai înguste spații. Sunt ușor de manevrat și permit obținerea unei imagini de 360 de grade.

Dispun de multiple funcții performante

Fiecare dispozitiv are opțiuni specifice, pe care profesionistul le activează prin operarea la panoul de control de la exterior. Camerele au încorporați multipli senzori care să detecteze obiecte străine, câmpuri electromagnetice, sau alte elemente care se afăa în apropierea razei de acțiune.

Sunt compatibile cu diverse dispozitive de specialitate

Înainte de a achiziționa una dintre variantele disponibile pe site, poți cere ajutorul unor specialiști pentru a avea garanția ca echipamentul ales funcționează eficient împreuna cu alte instrumente pe care le deții deja. Serviciul de consultanță este unul gratuit și are în vedere nevoile și preferințele tale, în funcție de care vei primi câteva recomandări ideale de produse.

Ce obții odată cu achiziționarea unei camere de la iUni?

Încorporarea unui asemenea dispozitiv va aduce schimbări majore în întreg procesul de lucru. Vei ști să îți adaptezi mai bine metodele pe care le folosești și vei acționa punctat, direct la sursă, fără să mai consumi timp și efort pe teste prealabile. În acest mod vei putea onora mai multe intervenții într-o perioadă scurtă, avantajele fiind atât pentru tine, cât și pentru clienți.

Și din punct de vedere financiar, lucrurile sunt stabilite în așa fel încât oricine are nevoie să își poată permite o astfel de achiziție. iUni are o politică îndreptată către client, pentru ca fiecare să poată gasi soluții adaptate nevoilor și posibilităților lui.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
251

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
152

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
227

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...