(P) Top 5 cele mai bune produse de îngrijire a feței Himalaya Herbals

(P) Top 5 cele mai bune produse de îngrijire a feței Himalaya Herbals

Natura ne oferă tot ce este mai bun pentru menținerea sănătății și frumuseții. Multe branduri mondiale au înțeles de mult acest lucru și în dezvoltarea produselor lor, pe lângă componentele sintetizate artificial, folosesc rețete străvechi, dovedite. Una dintre aceste companii este Himalaya Herbals, despre ale cărei produse vom vorbi astăzi https://makeup.ro/brand/52001/.

Top 5 cele mai bune produse de îngrijire a feței Himalaya Herbals

1. Cremă intens hidratantă pentru față și corp Himalaya Herbals


Va atrage proprietarii de piele uscată, sensibilă și descuamată, predispusă la iritații, mai ales după spălare. Un amestec de ingrediente din plante bogate în substanțe active hrănește perfect pielea feței și gâtului și, de asemenea, promovează reînnoirea intensivă a celulelor. Uleiul din germeni de grâu are efect regenerant, hidratant, catifelant asupra pielii, netezește și reface structura epidermei. Este o sursă de vitamina E naturală - un antioxidant natural. Uleiul din germeni de grâu este indispensabil în lupta împotriva îmbătrânirii premature, întărește pereții capilarelor, are efect anti-couperoză și, de asemenea, împrospătează pielea.

2. Gel de curățare Himalaya Herbals Aloe Vera Face Cleansing Gel


Componenta principală a gelului este aloe vera, o plantă cunoscută pentru capacitatea sa de a înmuia, hidrata și împrospăta pielea feței. Gelul curăță delicat tenul de impurități, oferindu-i un aspect bine îngrijit, aduce o senzație de prospețime, elasticitate, sensibilitate.

3. Gel exfoliant Himalaya Herbals

Gel exfoliant delicat 2 în 1 pentru curățarea zilnică a feței. Exfoliază delicat și eficient celulele moarte ale pielii. Pudra de sâmburi de caise stimulează creșterea de noi celule, ajută la prevenirea acneei și a coșurilor. Neem și lămâia promovează curățarea profundă a porilor, controlează funcționarea glandelor sebacee și previn apariția acneei și a punctelor negre. Aloe Vera calmează pielea și menține echilibrul natural de hidratare, lăsând-o proaspătă, revitalizantă și luminoasă zi după zi.

4. Cremă pentru ten problematic - Himalaya Herbals Acne-n-Pimple Cream

Un produs bugetar bun pentru îngrijirea zilnică a epidermei cu probleme severe. Compoziția se bazează pe extracte de plante care sunt sigure pentru pielea sensibilă sau predispusă la alergii. Ingredientele active sunt arborele de bumbac, prunele chinezești, lintea, care îngustează porii, răcesc și ameliorează inflamația. Alaunul are un efect hemostatic și antiseptic. Aloe înmoaie epiderma, vindecă zonele deteriorate. Compoziția este vândută în tuburi convenabile de 30 ml. Acne-n-Pimple este recomandat să fie aplicat pe față de două ori pe zi.

5. Cremă cu efect iluminator pentru față Himalaya Herbals

Produsul saturează pielea cu substanțe utile, o hidratează, luminează petele întunecate, uniformizează tonusul, conferă strălucire și un aspect atrăgător, bine îngrijit. Crema este creată doar pe bază de ingrediente naturale, este de calitate excelentă și preț mic. Remediul reglează producția de melanină, în urma căreia severitatea petelor de vârstă este redusă considerabil și tenul se îmbunătățește. Rezultatul este vizibil după câteva săptămâni de utilizare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
49

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
692

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...

În Duminica Floriilor, PS Nichifor Botoșăneanul va sluji într-o parohie din Botoșani

astăzi, 15:05
211

Duminică, 28 aprilie – Duminica a 6-a din Post (a Floriilor) – Intrarea Domnului în Ierusalim, începând cu ora 7:45, va avea loc resfinţirea bisericii Parohiei Sfâ...