(P) ALFA PARK Residence investește în calitatea vieții: primul cartier autonom din Botoșani (condiții comerciale + galerie FOTO complex)

Un concept rezidențial de anvergură bazat pe o viziune ce pune oamenii și cadrul natural pe primul loc, ce va integra 46 de case și 848 apartamente, cu spații comune de agrement, spații de servicii și facilități extinse, pe o suprafață totală de 12 hectare

(P) ALFA PARK Residence investește în calitatea vieții: primul cartier autonom din Botoșani (condiții comerciale + galerie FOTO complex)

Dezvoltarea noului ansamblu se va realiza progresiv, începând cu prima etapă ce va include Zona 1 și Zona 2, urmând ca, la finalizarea edificării întregului cartier, acesta să fie structurat pe 10 zone rezidențiale:
Zona 1 – 0,9 Ha: 12 locuințe tip duplex, 14 locuințe înșiruite
Zona 2 – 1,4 Ha: 4 blocuri, 136 apartamente
Zona 3 – 0,9 Ha: 3 blocuri, 124 apartamente
Zona 4 – 1,2 Ha: 5 blocuri, 212 apartamente
Zona 5 – 1,6 Ha: 5 blocuri, 204 apartamente
Zona 6 – 1,4 Ha: 5 blocuri, 172 apartamente
Zona 7 – 0,6 Ha: 4 locuințe tip duplex, 11 locuințe individuale
Zona 8 – 0,5 Ha: 5 locuințe individuale, 2 clădiri socio-economice
Zona 9 – 2,4 Ha: Gradină publică, Săli sportive
Zona 10 – 2,4 Ha: Amfiteatru, Lac cu ponton

Pentru noi calitatea vieții contează - 36.300 mp spații verzi și parcuri
Întrepătrunderea spațiilor publice cu rețeaua de spații verzi creează un mediu primitor și contribuie la definirea unui cadru urban ce conferă un standard înalt al calității vieții.

Amenajarea peisagistică are ca obiectiv deschiderea unei perspective asupra întregului ansamblu, prin amenajarea unui spațiu public deschis și flexibil, pentru a obține o unificare spațială, cu accent pe spațiile pietonale. Mobilierul se va completa cu diverse cursuri de apă integrate în pavaj, delimitându-se astfel într-o atmosferă calmă, cu un parcurs încetinit și dominate de proximitatea spațiilor.


Odată cu finalizarea întregului complex, viitorii locatari vor beneficia de un parc care va armoniza spațiul întregului complex și va uni comunitatea tuturor parcelelor. (vezi mai mult - FOTOGALERIE complex)


Investește în calitatea vieții!
Odată cu această primă etapă de dezvoltare a complexului rezidențial ALFA PARK Residence, este pusă la dispoziție și prima serie de avantaje financiare în vederea contractării unei noi locuințe - oportunități comerciale atractive și accesibile (discount-uri, rate, avans minim pentru a deveni proprietar ș.a.) de care vor putea beneficia toți cei interesați să își achiziționeze o casă sau un apartament în noul cartier. (vezi Lista de prețuri apartamente și detalii Condiții Comerciale)


Detalii despre proiect și prețuri locuințe - case și apartamente noi - Alfa Park Residence
Pentru mai multe informații despre proiect accesați paginile:  www.alfapark.ro , FB @alfapark.botosani
sau contactați direct dezvoltatorul: tel. 0732 374 934, e-mail: contact@alfapark.ro




 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
217

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
273

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
184

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...