(P) Pornește într-o incursiune culinară a gătitului perfect cu noile grătare pe gaz Weber!

(P) Pornește într-o incursiune culinară a gătitului perfect cu noile grătare pe gaz Weber!

Când ne referim la variantele de gratar Weber pe gaz, prietenii noștri de la Pefoc, meșteri cu peste două decenii de activitate în industria soluțiilor termice premium din România, sunt printre puținii ce reușesc să propună un univers complet de grill-uri ideale pentru picnicuri în familie, grill-uri de terasă, grătare pe gaz Spirit sau modele profesionale concepute pentru bucătării de exterior.

Așadar, haideti sa pornim într-o incursiune culinară a gătitului la un alt nivel, cu ajutorul unor dispozitive ce oferă un standard înalt de calitate și inovatie, la prețuri accesibile și transport asigurat oriunde pe teritoriul țării! Alege modelul ideal pentru tine și familia ta, din selecția deosebită de grătare pe gaz disponibile și în oferta profesioniștilor sibieni:

Grătarul pe gaz Weber Q1000
Fă cunoștință cu modelul de grătar pe gaz Weber Q1000 ce prezintă cele mai mici dimensiuni pentru un grătar mobil cu gaz, în același timp dovedind o funcționalitate la fel de ridicată ca și în cazul modelelor mai mari. Forma și greutatea sa, dar și modul de funcționare cu cartuș de gaz sau adaptat la butelie de gaz, transformă acest grătar, într-un dispozitiv ideal pentru concedii, drumeții sau alte tipuri de evenimente în familie!

Grătarul pe gaz Weber Q2000
Varianta mai mare a modelului Weber Q1000, grătarul pe gaz Q2000 poate atinge temperaturi extrem de ridicate, structura grill-ului fiind compusă din două piese porțelanate ce contribuie la eficiența ridicată și utilizarea confortabilă! De asemenea, căldura este reținută și redată de distribuitor într-un mod uniform, pe întreaga suprafață a alimentelor atunci când grătarul este utilizat cu capacul închis.

Grătarul pe gaz Weber SPIRIT CLASSIC E-210
Făcând parte din familia grătarelor pe gaz de generație nouă, modelul Spirit Classic E-210 reprezintă un veritabil arzător cu ardere continuă și o mulțime de funcții suplimentare. Este dotat cu 2 arzătoare cu opțiune de reglare individuală și fără trepte. Astfel, acest gratar gradina pe gaz, funcționează precum un cuptor de exterior, cu funcție de circulare a aerului, putând fi accesorizat cu o butelie de gaz de 5kg! Prezintă mese laterale rabatabile care facilitează utilizarea, putând fi amplasat cu ușurința pe balcon sau pe terasă, sistemul de aprindere Crossover egalând potențialul oricărui maestru în tainele gătitului perfet în aer liber!

Grătarul pe gaz Weber GO-ANYWHERE Portabil
În cazul acestui model, beneficiezi și de o variantă portabilă a grătarului pe gaz. Modelul Weber Go-Anywhere, ideal pentru camping sau picnic, functionează pe bază de cartuș cu gaz de 445 gr ce oferă o autonomie de până la 5 ore de funcționare continuă! Prezintă un mod facil de transport, de manevrat sau utilizat, fiind ideal pentru momentele în care îți dorești să te bucuri de preparate delicioase în aer liber, departe de casă.

Așadar, dacă îți dorești să te bucuri de beneficiile grătarului profesional pe gaz din gama Weber sau poate te atrage ideea de a achiziționa unul dintre modelele speciale de cuptoare pizza pentru acasă, intră în magazinul on-line www.pefoc.ro și bucură-te de avantajele prețului accesibil, precum și de experiența perfectă a gătitului în grădina casei, pe terasă, indoor, sau în aer liber, la camping sau la un picnic alături de membri familiei și gașca de prieteni!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 28 de ani din Darabani, prins de polițiști beat la volan!

astăzi, 20:14
79

În cursul zilei de miercuri, 8 mai 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au oprit pentru control, pe drumul public din orașul Darabani, un autoturism condus de un tân...

Scad prețurile la gaze naturale și electricitate, anunțul ministrului Energiei!

astăzi, 19:23
89

„Au fost emise primele facturi pe luna aprilie la gaze şi energie electrică. Faţă de preţul maxim prevăzut de plafon, preţurile facturate la gaze naturale sunt cu până la 25% mai m...

Târgului Meșterilor Populari se va desfășura în perioada 10-12 mai 2024 la Botoșani

astăzi, 18:43
121

În acest an sunt așteptați la Botoșani 84 de meșteri populari din județele: Botoșani, Suceava, Iași, Vaslui, Neamț, Argeș, Mureș, Prahova, Covasna, Maramureș, Harghita și Republica M...