(P) Ridicăm standardele: noul ansamblu de apartamente Premium cu pachete de dotări - unicat în piață - pt. locuințe care respiră!

(P) Ridicăm standardele: noul ansamblu de apartamente Premium cu pachete de dotări - unicat în piață - pt. locuințe care respiră!

Noile apartamente Made To Measure, marca UNIQUE Residence, din zona centrală a Botoșaniului - Aleea Maxim Gorki nr. 6

Înțelegem, acum mai mult ca oricând, importanta aerului pe care îl respirăm. Locuința este locul sigur în care ne retragem, în care ne petrecem cea mai mare parte a timpului, iar calitatea aerului ne influențează sănătatea: pe termen scurt prin cum ne simțim, cum ne odihnim, prin evitarea gripelor, răcelilor, alergiilor, iar pe termen lung prin evitarea bolilor cronice grave cauzate de poluarea cu praf, particule fine ( PM10, 2,5), radon, substanțe organice volatile (VOC).

Ventilarea cu filtrarea-purificarea aerului care pătrunde în locuință este o soluție care asigură pe termen lung sănătatea familiei tale. Locuința nepoluată va deveni cea mai râvnita soluție locativă. (vezi mai mult Necesitatea ventilației...)

Pe de altă parte, locuințele actuale sunt construite, în mod justificat, pentru a fi mai etanșe ca niciodată. Însă, fără un schimb regulat de aer, ne trezim rapid în locuințe sufocante. Acest lucru nu este nici plăcut, nici sănătos, iar asigurarea unui schimb continuu de aer, care este un element extrem de important pentru o viață sănătoasă, devine dar din ce în ce mai greu de realizat.

Controlul ventilației rezidențiale - îmbunătățește calitatea vieții!

Cu toate acestea, integrarea și controlul ventilației rezidențiale semi-centralizate, individualizate, este percepută de mulți, mai degrabă, ca un lux decât ca o necesitate, chiar și în condițiile în care suntem nevoiți să petrecem tot mai mult timp în casă.

Ventilația rezidențială controlată ne oferă însă un remediu împotriva apariției aerului viciat, a unei calității slabe a acestuia. Cu ventilația rezidențială de confort, mediul din interiorul celor patru pereți devine mult mai plăcut și calitatea vieții este îmbunătățită, asigurându-ne conținutul ideal de oxigen și umiditate în propriul apartament.

Proprietarii UNIQUE Residence nu vor locui într-un apartament oarecare!

Ne preocupă cum vor trăi clienții noștri, pentru care, cu atât mai mult în contextul actual, asigurăm dotări pentru condiții superioare de calitate a mediului fiecărei locuințe:

IZOLAȚIE - confort fonic și termic de nivel superior: pereți exteriori din cărămidă, termo-sisteme cu vată bazaltică, încălzire în pardoseală UPONOR, geamuri Tripan, tâmplărie din aluminiu SCHUCO (Germania);

VENTILAȚIE -  filtrare și control pentru un aer de calitate: sisteme de tratare a aerului BROFER (Italia);

AUTOMATIZARE -  sisteme de protecție și confort Smart Home LOXONE (Austria), controlate prin aplicația dedicată UNIQUE Residence.



UNIQUE Residence Maxim Gorki - Good Value for Money:

  • cu pachete de dotări / echipare unicat în piață - pentru locuințe care respiră;
  • include dotări și facilități extinse în prețul apartamentului;
  • randament investițional imobiliar superior.


 

UNIQUE Residence - proiecte rezidențiale create să răspundă în fapt aşteptărilor fiecăruia!

Stadii de realizare a proiectelor rezidențiale dezvoltate de grupul de firme FORMENS, în Botoșani, Iași și Focșani:


(P).
 

 

Spune-ne opinia ta