(P) Logiscool Botoșani - înscrie-te acum la ultimele lecții demo gratuite!

(P) Logiscool Botoșani - înscrie-te acum la ultimele lecții demo gratuite!

Logiscool este lider în programe edu-tech și o destinație inovatoare pentru copii, oferindu-le oportunitatea de a învăța programare încă de la o vârstă fragedă, într-un mod captivant și educativ.
Pe lângă programare, se pune accent pe exerciții de typing, dar participanții vor avea și șansa de a interacționa cu roboți „înzestrați” cu inteligență emoțională și inteligență artificială, sau chiar de a explora o lume nouă cu ajutorul ochelarilor VR (realitate virtuală).
De asemenea, copiii au posibilitatea de a lucra cu seturi Lego special concepute ce le permit să construiască și să programeze diverse modele folosind laptopul sau tableta.

Cei care sunt dornici să încerce experiența propusă de Logiscool, își pot rezerva locul la o lecție gratuită, singuri sau împreună cu alți prieteni, telefonic, prin mesaj pe Whatsapp sau pe pagina de Facebook.

Grupele sunt organizate în număr restrâns de maxim 9 copii, pentru a putea monitoriza evoluția fiecăruia, indiferent de ritmul sau de metoda prin care aleg să găsească soluții la probleme.

Un modul se desfășoară pe durata a 5 luni, cuprinzând 17 lecții, cu o frecvență de 1 curs de 90 minute/săptămână.
Prețul integral pentru un modul de 5 luni este de 1575 lei, dar se poate opta și pentru plata lunară. Cei care se înscriu până la data de 31 Ianuarie inclusiv, vor beneficia de 225 lei reducere.

Sediul Logiscool Botoșani se află pe Calea Națională nr. 28A, etaj 1, în aceeași clădire cu ISU Botoșani.
Aceștia pot fi contactați telefonic/whatsapp la nr. tel. 0750434497 sau pe pagina de Facebook/Instagram Logiscool Botoșani pentru informații suplimentare, programări la lecții gratuite sau înscrieri.

https://www.logiscool.com/ro/locations/botosani/courses
https://www.instagram.com/logiscool.botosani/
https://www.facebook.com/logiscool.botosani/


 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
60

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
93

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
154

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...