(P) Stejarul Events: Eleganță într-un cadru modern

(P) Stejarul Events: Eleganță într-un cadru modern

Cu un palmares bogat în domeniul ospitalității, echipa Tex-Club, condusă de un management dedicat și experimentat în industria HoReCa, anunță lansarea unui nou proiect - „Stejarul Events”.
Noul concept aduce locația la nivelul exigențelor anului 2024, combinând autenticitatea cu designul contemporan și oferind servicii de înaltă calitate în materie de bucătărie, management și organizare de evenimente.

„Stejarul Events” reprezintă o invitație la cinstirea momentelor importante din viață, într-un cadru rafinat, perfect pentru toți cei care apreciază autenticitatea.

Capacitatea impresionantă a celor două săli, de 150 de locuri (200 fără loc de dans), respectiv 50 de locuri, oferă flexibilitate în organizarea evenimentelor, iar personalul experimentat din industria HoReCa se asigură că fiecare detaliu este perfect gestionat.

„Stejarul Events” impresionează prin bucătăria românească și internațională, oferind clienților o experiență culinară variată, pregătită de bucătari profesioniști, într-o ambianță modernă și elegantă.
Bucătăria este aprovizionată cu produse proaspete și autentice de la producătorii locali.
Fiecare eveniment devine astfel o amintire de neuitat unde fiecare detaliu este pus în scenă cu atenție.
Meniul variat se adaptează preferințelor fiecărui client; ofertele personalizate asigură cel mai bun raport calitate-preț de pe piață, începând de la 170 RON/pers.

„Stejarul Events” promite să fie partenerul ideal pentru pentru momentele de neuitat din viața dumneavoastră: nunți, botezuri, aniversări, petreceri de logodnă și baluri de absolvire.

Pentru cei interesați să descopere mai multe sau să stabilească detalii pentru evenimentele lor speciale:
Telefon: 0746 737 907
Site: stejarulevents.com.
"Stejarul Events" este mai mult decât o locație, este o promisiune de excelență și autenticitate, susținută de echipa Tex-Club.




 

 


 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
41

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
86

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
139

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...