(P) Credit online rapid de la Credit7

(P) Credit online rapid de la Credit7

Dacă veți fi vreodată într-o situație dificilă și veți avea nevoie de bani urgent, luați în considerare posibilitatea de a apela la un credit online. Acesta este un împrumut pe termen scurt, pe care îl rambursați după ce primiți următorul salariu, de obicei la 2- 4 săptămâni de la obținerea creditului. Creditele rapide au de obicei limite de împrumut mici - până la 2.000 lei.
În continuare vom detalia care sunt avantajele unui credit online, cum îl puteți obține și recomandări pentru a vă creste șansele de aprobare.

Avantajele creditelor online

Proces rapid

Unul dintre principalele avantaje ale creditelor online rapide este faptul că nu necesită mult timp sau efort din partea dumneavoastră. O instituție de microfinanțare va procesa cererea într-un timp foarte scurt.  De exemplu, la Credit7 nu durează mai mult de 30 de minute în cazul clienților noi sau poate fi chiar aprobare automată în cazul clienților existenți.
În schimb, dacă alegeți un împrumut bancar tradițional, poate fi necesar să așteptați pentru procesarea cererii de credit câteva zile sau chiar săptămâni. Intrarea rapidă în posesia banilor, fie direct în contul clienților sau cash, face creditul online o alegere ideală pentru situații urgente.

Alegerea condițiilor de rambursare

Când solicitați un credit online, veți vedea imediat suma care trebuie rambursată în calculatorul de împrumut. De fapt, acest tip de credit este destinat doar finanțării temporare, pentru o perioadă de la 5 până la 30 de zile. Deoarece acestea sunt împrumuturi pe termen scurt, ele nu vor afecta situația financiară pentru o perioadă lungă de timp, spre deosebire de alte tipuri de credite.
De asemenea, acest tip de împrumut se caracterizează printr-o rată a dobânzii mai mare. Cu toate acestea, la prima cerere, împrumutatul poate conta pe un credit fără dobândă, precum și reduceri la cererile ulterioare, dacă rambursează datoria la timp. Înainte de a vă decide să solicitați un credit online, asigurați-vă că perioada de rambursare este potrivită pentru dumneavoastră.

Credite mai mari pentru clienții loiali

Pentru noii împrumutați, mulți creditori limitează suma care poate fi obținută. Aveți dreptul doar la o sumă în limita capacitații dumneavoastră financiare. Atunci când rambursați integral împrumutul, creditorul poate decide să crească suma disponibilă pentru dumneavoastră la următorul credit. Pentru a beneficia de această facilitate este important să vă asigurați că plătiți creditul online la timp și astfel construiți o relație bună cu creditorul.

Acces ușor la informațiile creditului

Un alt avantaj al unui microcredit online este că aveți acces la informațiile împrumutului dumneavoastră direct in contul personal creat de creditor pentru dumneavoastră. Cu ajutorul acestuia veți putea vizualiza  soldul restant sau data rambursări. De asemenea, puteți direct din contul personal să achitați creditul sau să beneficiați de multe alte facilități cum ar fi prelungirea scadentei oferită de Credit 7, atunci când întâmpinați dificultăți in achitarea creditului online la data agreată.

Unde și cum pot obține un credit online?

Înainte de a aplica, ar trebui să vă familiarizați cu ofertele de pe piață. Datorită internetului, este ușor să mergeți pe site-urile companiilor si să culegeți informațiile necesare cum ar fi condițiile de creditare, suma maximă acordată, perioada creditului sau dobânda creditului. Astăzi majoritatea site-urilor oferă suficiente informații pentru a vă putea decide care credit rapid online vi se potrivește cel mai bine.
Credit7.ro de exemplu, are toate informațiile de care aveți nevoie, prezentate într-o manieră ușor de accesat si înțeles. Aceasta este o garanție a seriozității si bunei reputații a creditorului.
Pe credit7.ro  înțelegi foarte ușor ce trebuie să faci: completezi câteva informații despre tine si despre cum dorești să fie creditul tău direct pe site. Primești răspuns în cel mai scurt timp la cererea ta de credit. Imediat după aprobare, banii sunt transferați în contul solicitat de tine sau ii poți ridica în numerar de la agențiile băncii partenere BCR.

Ce trebuie să luați în considerare pentru a creste șansele de aprobare ale cererii de credit

1.Indicați doar informații veridice despre dumneavoastră. În cazul în care sistemul recunoaște o încercare de a furniza informații false, veți fi respins automat. În cel mai rău caz, veți fi blocat definitiv, fără a mai putea depune o nouă cerere.

2.Îmbunătățiți-vă ratingul de credit. IFN-urile verifică înainte de aprobare istoricul de creditare al clientului. Chiar daca exista un grad de toleranță mai mare față de istoricul negativ de plată al clientului în comparație cu băncile tradiționale, în cazurile în care avem  restanțe curente sau istoric cu întârzieri repetate sau chiar credite neplătite, șansele de aprobare devin foarte mici. Prin urmare, merită să aveți grijă de felul în care vă achitați obligațiile de plată la credite astfel crescându-vă șansele aprobării unui credit online.

3.Aveți nevoie de o cameră de telefon bună. În cazul creditelor online, procesul de transmitere al informațiilor către creditor se face la distanță, prin intermediul telefonului mobil sau laptop, tableta în funcție de preferințele clientului. Astfel, veți fi nevoit la un anumit moment, să faceți un selfie împreună cu documentul de identitate. Pentru a transmite clar datele, evitând astfel întârzieri ale procesului de aprobare al creditului, este necesar să urmați recomandările creditorului pentru realizarea selfiului.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
24

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
103

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...

Mașină răsturnată în șanț, șofer preluat de polițiști și dus urgent la spital!

astăzi, 10:00
1098

Miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care se deplasau pe D.N. 29C, în comuna Cândești, au observat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile....