(P) LAMBORGHINI WINE în premieră în România, la Botoșani prin Artech Wine!

(P) LAMBORGHINI WINE în premieră în România, la Botoșani prin Artech Wine!

Vinurile celebrului brand auto LAMBORGHINI ajung în premieră absolută într-o degustare surpriză la Botoșani, prin Artech Wine!

În seara zilei de 08 decembrie 2022 aveți ocazia să aflați ce înseamnă pasiunea pentru frumos, dorința de a fi mai bun și mai bine pregătit. OEVE (Ordo Equestris Vini Europae) ROMÂNIA, OEVE Botoșani, aduce excelența pe mesele membrilor săi.

Celebrul producător de mașini Lamborghini aduce pe masa botoșănenilor produsele sale într-o seară 100% italiană iar meniul ales și pairing-ul mâncare-băutură au fost stabilite de reprezentanții brand-ului italian împreună cu somelierul Daniel HAIDARLI, manager Artech Wine.


Programul evenimentului în care se lansează Lamborghini în România, la Botoșani, constă într-o degustare de uleiuri și vinuri italiene în compania unor bucate deosebite.

Uleiurile de măsline, monovarietale dar și varietale, igp, alături de celebrele olive ascolana, vor deschide seara Lamborghini.
Două spumante, un prosecco, un vin roze, două vinuri roșii gastronomice și un vin desert cotto vor fi gustate, degustate și analizate de reprezentanții Lamborghini Wine în prezența invitaților botoșăneni, clienți Artech, iubitori de gastronomie și servicii HoReCa de calitate.

Înscrierile se fac la numărul de telefon 0722 663 021 (Daniel Haidarli), în limita locurilor disponibile (nr. de locuri 70).
Deoarece se promovează consumul de alcool, prezența minorilor este interzisă.
Amănunte despre eveniment pe pagina de Facebook Artech DRINK - Artech Wine.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Românii condamnați pentru trafic de droguri vor fi înscriși într-un registru național. Alina Gorghiu, ministrul justiției:”Considerăm că astfel de persoane trebuie monitorizate mai atent de statul român.”

astăzi, 20:40
18

Parlamentul a votat marți înființarea registrului național al traficanților de droguri. Vor­bim despre o bază de date administrată de poliție care va conține numele tuturor româ...

Peste 400 de locuri de muncă vacante la AJOFM Botoșani

astăzi, 20:01
229

Ofertă generoasă de locuri de muncă în Botoșani, la începutul lunii martie 2024: 427 de locuri de muncă sunt puse la dispoziția botoșănenilor interesați.Pentru absolvenții de...

Dispozitive de măsurare a vitezei, amplasate în locuri vizibile, semafoare în zone cu risc de acidente: propuneri de modificare a legislației rutiere

astăzi, 19:24
77

Senatul a adoptat tacit, luni, 4 martie 2024, o propunere legislativă de modificare a OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice prin care amplasarea radarelor pentru măsurarea vitez...