(P) LAMBORGHINI WINE în premieră în România, la Botoșani prin Artech Wine!

(P) LAMBORGHINI WINE în premieră în România, la Botoșani prin Artech Wine!

Vinurile celebrului brand auto LAMBORGHINI ajung în premieră absolută într-o degustare surpriză la Botoșani, prin Artech Wine!

În seara zilei de 08 decembrie 2022 aveți ocazia să aflați ce înseamnă pasiunea pentru frumos, dorința de a fi mai bun și mai bine pregătit. OEVE (Ordo Equestris Vini Europae) ROMÂNIA, OEVE Botoșani, aduce excelența pe mesele membrilor săi.

Celebrul producător de mașini Lamborghini aduce pe masa botoșănenilor produsele sale într-o seară 100% italiană iar meniul ales și pairing-ul mâncare-băutură au fost stabilite de reprezentanții brand-ului italian împreună cu somelierul Daniel HAIDARLI, manager Artech Wine.


Programul evenimentului în care se lansează Lamborghini în România, la Botoșani, constă într-o degustare de uleiuri și vinuri italiene în compania unor bucate deosebite.

Uleiurile de măsline, monovarietale dar și varietale, igp, alături de celebrele olive ascolana, vor deschide seara Lamborghini.
Două spumante, un prosecco, un vin roze, două vinuri roșii gastronomice și un vin desert cotto vor fi gustate, degustate și analizate de reprezentanții Lamborghini Wine în prezența invitaților botoșăneni, clienți Artech, iubitori de gastronomie și servicii HoReCa de calitate.

Înscrierile se fac la numărul de telefon 0722 663 021 (Daniel Haidarli), în limita locurilor disponibile (nr. de locuri 70).
Deoarece se promovează consumul de alcool, prezența minorilor este interzisă.
Amănunte despre eveniment pe pagina de Facebook Artech DRINK - Artech Wine.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Percheziții, în această dimineață, la Spitalul Județean Mavromati din Botoșani! (Foto)

astăzi, 10:10
357

Anchetatorii DGA au descins în această dimineață la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani, fiind vizate persoane din conducerea unității medicale.Pentru moment, a fost sig...

(P) Descoperă Logiscool - O alegere excelentă pentru copilul tău!

astăzi, 09:55
26

Ești în căutarea unei activități extrașcolare care să fie atât cool, cât și educativă pentru copilul tău?Cei de la Logiscool nu se rezumăm doar la a preda cursuri de prog...

Iftime dinamitează Superliga. Vrea 3-0 la „masa verde”. „Vorbesc cu avocatul!”

astăzi, 09:43
108

Cosmin Mateimijlocașul de la Sepsi, a fost depistat pozitiv la o substanță interzisă de Agenția Mondială Antidoping: 5-metilhexan-2-amină.Matei nu este suspendat provizoriu, având nor...