(P) LAMBORGHINI WINE în premieră în România, la Botoșani prin Artech Wine!

(P) LAMBORGHINI WINE în premieră în România, la Botoșani prin Artech Wine!

Vinurile celebrului brand auto LAMBORGHINI ajung în premieră absolută într-o degustare surpriză la Botoșani, prin Artech Wine!

În seara zilei de 08 decembrie 2022 aveți ocazia să aflați ce înseamnă pasiunea pentru frumos, dorința de a fi mai bun și mai bine pregătit. OEVE (Ordo Equestris Vini Europae) ROMÂNIA, OEVE Botoșani, aduce excelența pe mesele membrilor săi.

Celebrul producător de mașini Lamborghini aduce pe masa botoșănenilor produsele sale într-o seară 100% italiană iar meniul ales și pairing-ul mâncare-băutură au fost stabilite de reprezentanții brand-ului italian împreună cu somelierul Daniel HAIDARLI, manager Artech Wine.


Programul evenimentului în care se lansează Lamborghini în România, la Botoșani, constă într-o degustare de uleiuri și vinuri italiene în compania unor bucate deosebite.

Uleiurile de măsline, monovarietale dar și varietale, igp, alături de celebrele olive ascolana, vor deschide seara Lamborghini.
Două spumante, un prosecco, un vin roze, două vinuri roșii gastronomice și un vin desert cotto vor fi gustate, degustate și analizate de reprezentanții Lamborghini Wine în prezența invitaților botoșăneni, clienți Artech, iubitori de gastronomie și servicii HoReCa de calitate.

Înscrierile se fac la numărul de telefon 0722 663 021 (Daniel Haidarli), în limita locurilor disponibile (nr. de locuri 70).
Deoarece se promovează consumul de alcool, prezența minorilor este interzisă.
Amănunte despre eveniment pe pagina de Facebook Artech DRINK - Artech Wine.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atenționare ANM: „Se anunță temperaturi de -20 de grade Celsius. România se confruntă cu fenomene meteo extreme”

astăzi, 19:13
96

Valul polar aduce ninsori și viscol puternic la noi în țară. Meteorologii au emis mai multe avertizări de cod galben și portocaliu.Noaptea trecută s-au înregistrat temperaturi ex...

Astăzi: CFR 1907 Cluj - FCSB, ora 21.00! Cel mai tare meci al campionatului

astăzi, 17:09
43

Astăzi se va juca cel mai tare duel din Superliga României. Formațiile ce s-au bătut la campionat de fiecare dată în ultimii cinci ani sunt gata să facă un show de excepție, chiar ...

Câinii antrenați pentru a face treaba a 10 polițiști. De instruirea lor se ocupă cei mai buni instructori

astăzi, 15:49
55

Bogdan Fedor este unul dintre puținii polițiști pasionați care și-au îndeplinit visul de a instrui și a lucra alături de câini. Zeus, un ciobănesc belgian născut în Centrul ...