(P) Un portofel pentru bărbați este ideea perfectă de cadou. Vezi ce portofele sunt în trend chiar acum

(P) Un portofel pentru bărbați este ideea perfectă de cadou. Vezi ce portofele sunt în trend chiar acum

Dacă vrei să surprinzi un bărbat într-un mod plăcut cu ocazia aniversării sau a onomasticii, sau chiar să îi arăți recunoștința, fără nicio ocazie specială, poate că ar fi bine să te gândești la opțiunile de cadouri cât mai plăcute. Iar un accesoriu care îmbină plăcutul și utilul poate fi chiar o recomandare mai bună de care ar fi bine să ții cont.
Așadar, portofelele pentru bărbați ar putea reprezenta una dintre cele mai bune idei de cadouri bărbătești pe care le ai la îndemână atunci când ai nevoie. Iată câteva dintre modelele care se află acum în trend.


Portofelele din piele, un accesoriu mereu la modă
Dacă dorești să faci o alegere la sigur, cu care vei surprinde orice bărbat, oricare ar fi stilul sau preferințele acestuia, te poți orienta spre alegerea unui portofel din piele. Ai grijă, însă, să fie un portofel realizat din materiale de calitate, cu finisaje de excepție, astfel încât aspectul acestuia să fie cât mai plăcut și mai elegant.
Un portofel din piele este accesoriul mereu la modă, pe care îl poți alege cu încredere în orice moment pentru a-l dărui unui bărbat care dorește să țină pasul cu moda. Mai mult decât atât, acesta îmbină într-un mod armonios utilul cu plăcutul, iar rezistența pe care o va avea în timp este unul dintre aspectele care vor face din această alegere una dintre cele mai avantajoase.

Ce culoare a portofelului să alegi?
Dacă pielea este materialul preferat pentru un portofel clasic, mereu în trend, negrul este culoarea care face dintr-un portofel alegerea clasică desăvârșită. Poți alege unul dintre modelele de Portofele Bărbati realizate din piele de culoare neagră atunci când dorești ca alegerea ta să fie una sigură.
Chiar și atunci când nu cunoști foarte bine preferințele de culoare sau stil ale bărbatului căruia dorești să îi oferi cadoul, poți merge la sigur cu modelele de portofele negre, pentru că acestea pot fi accesorizate la numeroase tipuri de ținute.

Dacă dorești un portofel care să poată fi asortat la ținutele elegante, te poți orienta și spre alegerea unui portofel de piele maro, acesta putând fi asortat foarte bine cu o pereche de pantofi brogues eleganți, cu o curea din piele maro sau cu un palton elegant în anotimpul rece.

Ce tip de închidere a portofelului?
Un portofel bărbătesc tip carte, care se închide prin simpla pliere, reprezintă una dintre cele mai populare alegeri în acest moment. Cu toate acestea, dacă dorești un plus de siguranță, poți alege dintre modelele de portofel cu închidere cu capsă sau chiar cu fermoar.
Portofelele bărbătești tip carte reprezintă un accesoriu cu un aspect elegant, mai ales că designul acestora este unul minimalist. Acestea pot fi purtate și folosite cu ușurință, făcând utilizarea și mai plăcută.

Dacă dorești să alegi un portofel bărbătesc la modă, pe care să îl oferi cadou unei persoane dragi sau căreia dorești să îi arăți recunoștința, poți alege un portofel mic, de culoare neagră, realizat din materiale de înaltă calitate – un portofel din piele, cu închidere de tip pliere, cu un design minimalist și un aspect rafinat reprezintă cea mai bună alegere. 

Nu uita că trebuie să ai în vedere atât aspectele care țin de estetică și design, cât și pe cele care țin de calitatea materialelor, deoarece acestea oferă atât rezistență, cât și un aspect rafinat. 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1083

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
308

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
267

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...