(P) Ce poți face când este frig afară? Iată activități care țin plictiseala departe!

(P) Ce poți face când este frig afară? Iată activități care țin plictiseala departe!

Cel mai adesea, oamenii se împart în două categorii bine definite când este vorba de preferințele sezoniere - iubitorii de vară și iubitorii de iarnă. Dacă vrei să ai o doză în plus de fericire tot anul, atunci încearcă să vezi avantajele oricărui sezon, pentru că există plusuri și minusuri în fiecare. Așa că, de ce să îl aștepți pe următorul și să nu profiți de cel care este în desfășurare acum?

Așa cum la un casino online România ai opțiuni nelimitate din care să alegi ce să faci într-o sesiune de joc, și în fiecare anotimp ai nenumărate posibilități de a-ți petrece timpul. Unele sunt ideale pentru a sta mai mult doar tu cu tine, iar altele pentru a le face alături de cei dragi.

În România, vremea este destul de capricioasă și este din ce în ce mai greu să îți programezi ceva pentru peste o săptămână sau două, mai ales dacă este vorba de activități în aer liber.

Dacă ai posibilitatea să pleci în străinătate, atunci există o sumedenie de lucruri pe care le poți face:

●Vizitează orașul și împejurimile, pentru a te bucura de peisaje naturale și citadine.
●Bucură-te de arta și cultura țării respective, vizitează muzee, galerii de artă, mergi la diverse evenimente.
●Descoperă tradițiile și arta gastronomică locală, încearcă puțin din fiecare bunătate culinară, dar studiază și obiceiurile locului, credințele oamenilor.
●Vezi ce activități au ei în perioada rece; în unele țări poți merge la sky, poți înota în bazine termale, poți merge cu sania trasă de câini, dar nu numai.

Dacă nu ai posibilitatea de a pleca “peste mări și țări”, însă poți pleca prin România, ai în vedere câteva activități mai “locale”:

●Distrează-te pe pârtie, cu sania sau cu plasticul, dându-te cu schiurile sau cu placa ori mergând în excursii cu snowmobil-ul.
●Ia-ți pauză de la stres și de la agenda plină și fă-ți programare la saună, la un centru SPA.
●Mergi cu una sau mai multe persoane dragi la o cabană și bucură-te de aerul curat, de peisaje și de activități amuzante, împreună cu prietenii sau familia, cu pertenerul sau partenera.

Dacă din păcate, timpul sau bugetul nu îți permite să pleci prea departe de casă, nu-ți fă griji, sunt destule de făcute și în această situație.

●Odihnește-te, stai și meditează, dormi sau joacă-te, fă orice te va ține departe de probeleme și responsabilități.
●Fă-ți o zi sau o seară de SPA acasă, programându-ți o masă delicioasă, făcută de tine sau de restaurantul tău preferat. Aprinde-ți lumânări parfumate, pregătește-ți o baie ca în filme și pune-ți playlist-ul preferat, ori filmul preferat.
●Plimbă-te prin oraș, descoperă noi zone sau retrăiește din amintirile copilăriei.
●Mergi la patinoar sau plimbă-te prin parc, stai la povești cu cineva drag, în timp ce te mai miști și destinzi.
●Fă un mic party indoors, alături de prieteni sau familie. Dacă vreți să nu fie doar o revedere, planificați și câteva activități, precum boardgames sau o seară de film ori dans.

Există foarte multe activități pe care le poți face inclusiv în sezonul rece. Important este să fii dispus să ieși puțin din zona de confort, să fii deschis la activități noi, dar și să vrei să profiți de fiecare oportunitate de a te distra, de a te relaxa, de a face noi amintiri.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tinerii pot cere bani de la stat pentru a-și cumpăra calculatoare noi și-n acest an. Cererile se pot depune până-n aprilie

Joi, 20 Ianuarie 2022
207

Elevii și studenții din țara noastră pot cere bani de la stat și în acest an pentru a-și cumpăra un calculator nou, potrivit unui ordin al Ministerului Educației (ME) oficializat joi. De...

Spectacol dedicat Zilei Micii Uniri, oferit de Rapsozii Botoșanilor

Joi, 20 Ianuarie 2022
235

Consiliul Județean (CJ) din Botoșani împreună cu Orchestra Populară „Rapsozii Botoșanilor” vă invită la sărbătoarea dedicată Zilei Micii Uniri – Împlinirea a 163 de ani de la Unirea ...

Jandarmeria Botoșani la ora bilanțului. În anul 2021 au fost constatate sute de infracțiuni, fiind aplicate amenzi de peste un milion de lei

Joi, 20 Ianuarie 2022
149

Anul 2021 a reprezentat, pentru Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani, o perioadă de adaptare acțional-instituțională, determinată de contextul epidemiologic generat de răsp&ac...