(P) Loteriile virtuale - ce NU știi încă despre ele?

(P) Loteriile virtuale - ce NU știi încă despre ele?

După cum probabil ai remarcat deja, industria iGaming este foarte diversificată în mediul online, lucru datorat în principal faptului că nu există o limitare de spațiu, dar nici de creativitate. Așadar, jucătorii au libertatea să aleagă dintr-o gamă bogată de titluri, care diferă atât ca tip, cât și ca tematică și construcție.

Poate că majoritatea persoanelor ar avea în gând la această prezentare păcănelele, deoarece sunt un gen foarte îndrăgit de jocuri de noroc. Însă, descrierea se potrivește pentru cam orice altă categorie de gambling, inlcusiv cea de lotto.

O scurtă introducere în lumea loteriilor

Loteria este un joc interesant, care are un regulament foarte simplu, ea fiind în ziua de astăzi accesibilă cam de oriunde, atât timp cât versiunea sa este disponibilă online. Jocul a apărut încă din Antichitate, unele date aratând că ar fi fost creată înaintea erei noastre.

Popularitatea loteriilor se datorează inclusiv faptului că premiile obținute de unii jucători au fost legendare, ajungându-se la sume colosale. Pentru că deseori se resimte nevoia de diversitate, de noi provocări, au fost proiectate și dezvoltate diverse versiuni ale jocurilor de noroc. Astfel, pe lângă loterii clasice, naționale, există și unele aparte, cunoscute ca Loterii Virtuale.

Ele se regăsesc și la unii operatori licențiați din România, după cum poți să vezi la ce cazino joci Lucky Six, dar și alte versiuni asemănătoare. Însă, înainte de a da detalii despre tipurile de loterii virtuale, este nevoie de câteva clarificări.

Ce sunt Virtualele?

Acest tip de jocuri de noroc este o replică digitală a anumitor tipuri de evenimente, pe baza cărora sunt plasate tichete. Spre exemplu, în această categorie intră curse de cai sau câini, motociclete de viteză ori chiar și loterii care au loc exclusiv digital.

Care este diferența dintre o loterie clasică și o loterie virtuală?

În cazul loteriilor virtuale, diferența majoră este că extragerile au loc doar în mediul online, fără a exista și un eveniment fizic, cu o extragere mecanică. Aceste aspecte schimbă relativ atât algoritmii, cât și posibilitățile și intensitatea experienței.

O loterie virtuală are mai multe caracteristici care o fac deosebită, în funcție de versiunea la care ne referim. Spre exemplu, la Lucky6, poți plasa diferite tipuri de pariuri, pe bilete mai simple sau complexe. Evenimentele au loc la doar câteva minute distanță unul de altul, iar norocul poți să ți-l testezi. În loc de a-ți alege doar numerele pe care le consideri norocoase, poți opta ce fel de număr va fi primul selectat aleatoriu, dacă este par/impar, sub sau peste 24, ce culoare va avea bila respectivă, etc.

O loterie clasică, ce este cel mai adesea atribuită unei țări de origine oficială, are mai puține opțiuni. Biletul va include numerele pe care le alegi (principale/secundare), valoarea mizei și tipul de tichet. Există câteva variante de lotto care sunt transmise live, pe platformele câtorva operatori, unde le poți urmări de pe browser sau aplicația pentru dispozitive mobile, în funcție de ce posibilități îți dă cazinoul.

Principalele loterii virtuale pe care le vei putea accesa din România sunt Lucky Six, LuckyX și NextSix. Fiecare în parte are câteva elemente foarte interesane, care merită atenția ta. Dacă le consideri potrivite ție, dă-le măcar o șansă și plasează un bilet la un cazino online licențiat!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bătrână trimisă în judecată pentru că i-a pus diazepam în cafea unei alte vârstnice și a prădat-o

Vineri, 20 Mai 2022
453

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au anunțat că au finalizat ancheta și au trimis în judecată o inculpată în vârstă de 74 de ani, recidivistă, car...

Colegiul Economic a dat startul balurilor bobocilor de liceu (fotogalerie)

Vineri, 20 Mai 2022
220

Seria balurilor organizate cu și pentru liceenii din Botoșani a debutat cu gala Colegiului Economic „Octav Onicescu”, desfășurată, miercuri seară, la Casa de Cultură a Sindicatelor....

Alocația zilnică de hrană pentru cei din centrele rezidențiale de asistență socială va fi de 22 lei. Legea, semnată de șeful statului

Vineri, 20 Mai 2022
76

Alocația de hrană a celor aflați în centrele rezidențiale de asistență socială va fi aliniată la cuantumul ce va fi oferit pacienților internați în spital (măsură aplicabilă d...