(P) De ce ALFA PARK Residence? - locuințe conform celor mai noi standarde, într-un mediu rezidențial de calitate - pentru bunăstare și intimitate (FOTOGALERIE)

ALFA PARK Residence, un complex rezidențial în care calitatea vieții primează în fața densității urbanistice

(P) De ce ALFA PARK Residence? - locuințe conform celor mai noi standarde, într-un mediu rezidențial de calitate - pentru bunăstare și intimitate (FOTOGALERIE)

ALFA PARK Residence este un concept rezidențial inedit bazat pe o viziune ce pune oamenii și cadrul natural în centrul procesului de proiectare. Soluția își propune să ofere un tip de locuire intimă, firească, prin încercarea de a crea o comunitate pe care locuitorii să o perceapă ca pe un „acasă”. Conceptul arhitectural a avut ca scop crearea de noi poluri urbane, având la bază curtea interioară ce oferă intimitate în noile comunități rezultate.

S-a pus accentul pe caracterul spațiului public ca loc de întâlnire, iar acest lucru se evidențiază prin atenția acordată străzii: benzi de verdeață ce separă carosabilul și spații de parcare, de trotuare.
S-a optat pentru circulația auto pe două sensuri pentru fluidizarea traficului. Străzile au lățimea de 7 m, prevăzute cu piste pentru bicicliști și pietonal de 1,5 m. Parcările au fost amenajate de-a lungul străzilor pentru a facilita crearea curților interioare verzi care oferă intimitate în noile comunități create. S-au amenajat aproximativ 860 de locuri de parcare pentru locuințele colective și pentru spațiile publice, iar parcările pentru locuințele individuale sunt organizate în interiorul fiecărei parcele.


Proiectul de iluminat al traseelor pietonale și auto este întregit prin dispunerea  vegetației și a cursului de apă, de iluminatul arhitectural al clădirilor care flanchează zona de coeziune socială. Soluţia de iluminat se dezvoltă pe patru dimensiuni: iluminat funcţional stradal , iluminat pietonal pentru restul amenajării, iluminat de ambianţă şi ghidaj vizual, iluminat al clădirilor - reper. Pentru zona centrală s-au utilizat sisteme de iluminat modulare, tip coloană luminoasă cu distribuţii luminoase flexibile, adaptate pentru obținerea unui nivel al iluminării corespunzător funcționalităţii spațiului.


Dezvoltarea rezidențială impresionantă cuprinde 16 locuințe individuale, 14 locuințe înșiruite, 16 locuințe tip duplex, 22 locuințe colective, spații comune pentru servicii comerciale și de alimentație publică, de învățământ, medicale și sportive (sală fitness, teren de baschet și bazin de înot acoperit), spații verzi, parcuri interioare, alei și parcaje, spații de agrement și relaxare, integrate într-un concept unitar de arhitectură.

Investim în calitatea vieții! - Primul cartier autonom din Botoșani

ALFA PARK Residence va îmbina confortul cu natura pe toată suprafața, integrând 46 de case și 848 de apartamente (GALERIE FOTO) , cu spații comune de agrement și spații de servicii, cu toate facilitățile extinse de care are nevoie un complex rezidențial bine structurat, pentru a crea cartierul cu cei mai buni indicatori de calitate a vieții din Botoșani.

Dezvoltarea ambițiosului proiect se va realiza progresiv, urmând ca, la finalizarea edificării întregului cartier, acesta să fie structurat pe 10 zone rezidențiale, în prima etapă realizându-se primele două zone:
Zona 1 – 0,9 Ha: 12 locuințe tip duplex, 14 locuințe înșiruite
Zona 2 – 1,4 Ha: 4 blocuri, 136 apartamente.


 

Detalii despre proiect și prețuri locuințe - case și apartamente noi - Alfa Park Residence
Pentru mai multe informații despre proiect accesați paginile:  www.alfapark.ro , FB @alfapark.botosani
sau contactați direct dezvoltatorul: tel. 0732 374 934, e-mail: contact@alfapark.ro

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Armata a reușit să ocupe doar jumătate dintre locurile scoase la concurs: Proba fizică, cea mai dificilă!

astăzi, 08:35
46

Ministerul Apărării Naționale a publicat datele primei serii de recrutare-selecție a soldaților profesioniști în Armata României din acest an și 60% dintre posturile scoase la concu...

Iftime este recunoscător: ”M-a salvat Mailat, minunea asta de copil!” / ”Cu Andone și cu echipa asta mă luptam la orice loc!”

astăzi, 08:08
327

FC Botoșani a trecut de Dinamo, scor 2-1, după un meci nebun. Prima repriză a durat mai bine de o oră, iar în ea Dinamo și-a dat un autogol, a marcat de două ori, dar doar o reușită a fo...

Viața cruntă a unei bunici din Botoșani: ”Oamenii bolnavi nu merită să fie umiliți astfel!” (Foto)

astăzi, 07:42
667

Bătrâna are nevoie de alimente, scutece cu scai mărimea L, produse de igienă (mai ales șervețele umede), haine lejere din bumbac XL (mai ales pantaloni), un pat medical electric sau orice p...