(P) Artech Wine: Gustul Italiei la Botoșani – Arome unice și lecții de branding

(P) Artech Wine: Gustul Italiei la Botoșani – Arome unice și lecții de branding

În data de 7 decembrie 2023, orașul Botoșani va găzdui un eveniment de excepție la Popas Cucorani, organizat de Artech Wine, cu sprijinul Camerei de Comerț și Industrie Botoșani.
În încercarea de a aduce o bucată din stilul de viață italian în această regiune, Artech Textiles Botoșani și Artech Wine se alătură eforturilor de a crea branduri puternice de țară, așa cum a reușit Italia cu notorietatea sa în eleganță, cultură, familie, tradiție, inovație și viziune.

Oaspeți speciali și prezentări deosebite

Participanții vor beneficia de prezența unor invitați de marcă, printre care se numără Massimo Novali - consulul onorific al Italiei în România și Gianni Calderone, președintele COMITES în România (reprezentantul național al italienilor cu rezidență definitivă în România). Aceștia vor dezvălui secretele succesului Italiei în construirea unor branduri de țară notabile, multe dintre ele parte a patrimoniului UNESCO.

Degustare exclusivistă și prezentare detaliată

Cu sprijinul gazdelor și al firmei Artech Textiles & Wine, participanții vor avea privilegiul de a savura brânzeturi maturate, salamuri alese și, desigur, vinuri din Valpolicella. O prezentare detaliată a acestor vinuri va fi realizată de către producători și importatori, alături de somelierii Răzvan și Daniel HAIDARLI.

Selecție de vinuri de prestigiu

Printre vinurile remarcabile prezente la degustare se numără:
1. Vin Corte San Benedetto Valpolicella Ripasso Classico Superiore 2017-2018 DOCG
2. Vin Corte San Benedetto Amarone Classico Della Valpolicella Conte Mariano 2018 DOCG
3. Vin Corte San Benedetto Amarone Classico Della Valpolicella 2013 DOCG
4. Vin Corte San Benedetto Amarone Classico Della Valpolicella 2011 DOCG
5. Vin Corte San Benedetto Amarone Classico Della Valpolicella RISERVA CAMPORAL 2009 DOCG
6. VIN Reciotto
Bineînțeles că nu vor lipsi degustările surpriză.

Perfecțiunea stă în detalii

Când rafinamentul se întâlnește cu pasiunea pentru detalii, rezultatul poate fi doar extraordinar.
Seara organizată de Daniel HAIDARLI, manager Artech Wine, va fi nu doar o oportunitate de a degusta vinuri fine, ci și o prezentare de textile profesionale pentru HoReCa, oferind participanților șansa de a descoperi calitatea și eleganța materialelor propuse de Artech Textiles Botoșani.

Când pui laolaltă o țesătură Rubelli de calitate superioară, tapetul asortat la cea mai mică nuanță și accesoriile ridicate la rang de artă de la Houles, nu poți decât să fii mândru de rezultatul obținut, iar dacă savurezi și un pahar din celebrele vinuri din Valpolicella, totul devine o experiență senzorială completă.
Evenimentul reprezintă o ocazie de a degusta vinuri fine și un pas semnificativ către construirea și consolidarea brandurilor locale sau naționale.
Inspirându-se din succesul Italiei, invitații vor afla cum eleganța, tradiția și inovația pot contribui la conturarea unei identități puternice pentru Botoșani și nu numai.

Această degustare marchează un moment important în încercarea de a urma exemplul Italiei în dezvoltarea brandurilor de țară și promovarea unei imagini autentice și distincte a regiunii.
Daniel HAIDARLI devine astfel un ambasador al acestei inițiative, aducând o bucată din farmecul și rafinamentul italian în inima Moldovei.


 

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
272

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
313

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
193

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...