(P) Paul's Pub - O nouă destinație de distracție în Centrul Vechi al Botoșaniului (galerie foto)

(P) Paul's Pub - O nouă destinație de distracție în Centrul Vechi al Botoșaniului (galerie foto)

Paul Tomescu, unul dintre cei mai reputați oameni de afaceri din Botoșani, a adus un suflu nou în inima orașului prin deschiderea pub-ului său, Paul’s Pub.
Evenimentul de inaugurare a avut loc pe data de 1 decembrie, marcând o nouă etapă în dezvoltarea zonei.

Un loc cu personalitate
Paul’s Pub nu este doar un simplu local, ci o destinație cu adevărat aparte. Amplasat strategic în proximitatea Catedralei Uspenia, pub-ul emană un farmec irezistibil, întregul design fiind inspirat din stilul irlandez. Cu profesionalismul, calitatea și bunul gust care l-au consacrat, Paul Tomescu a adus un nou standard în peisajul HoReCa local.O experiență irlandeză autentică
Meniul diversificat și autentic al Paul’s Pub aduce în prim-plan atât băuturi, cât și mâncăruri specifice culturii de pub. De la berea Guinness la draft până la selecția de bere Bucur și Kronenbourg, localul oferă clienților o experiență desăvârșită a gustului.Un detaliu inedit al pub-ului îl reprezintă ecranul de 3 metri, pe care pasionații de sport îl pot aprecia în timp ce savurează o bere proaspătă, direct de la sursă. Butoaiele din beciul aflat sub bar păstrează berea la temperatura perfectă și sunt conectate la dozatoarele din interiorul localului.


Paul Tomescu și încrederea în Centrul Vechi
Deși mulți oameni din industria HoReCa ezită să investească în Centrul Vechi, Paul Tomescu crede cu tărie în potențialul acestei zone. El consideră că, prin eforturile comune, atât din partea agenților economici, cât și a consumatorilor de divertisment, Centrul Vechi al Botoșaniului poate deveni o destinație deosebită, comparabilă cu cele din orașele mari ale țării.
"Deschiderea Paul’s Pub în Centrul Vechi al Botoșaniului reprezintă pentru mine nu doar o inițiativă de afaceri, ci și o expresie a încrederii mele în această zonă. Cu Paul’s Pub, ne propunem să revitalizăm Centrul Vechi și să demonstrăm că această zonă poate deveni un hub vibrant de activități și distracție. Îmi doresc ca acest proiect să fie un exemplu pentru alți antreprenori din industria HoReCa din Botoșani, încurajându-i să investească și să contribuie la dezvoltarea acestui centru istoric. Consider că, prin eforturi comune ale agenților economici și ale comunității, putem transforma Centrul Vechi într-un loc atrăgător, comparabil cu cele din marile orașe ale țării.
Este o ocazie pentru noi să ne bucurăm de frumusețea și potențialul acestei zone. Îmi doresc ca  în viitor, să privim înapoi și să fim mândri că am fost parte activă în revitalizarea Centrului Vechi al Botoșaniului."

Un exemplu pentru comunitate
În cadrul inaugurării, primarul Cosmin Andrei a fost prezent, evidențiind importanța contribuției lui Paul Tomescu la dezvoltarea economică și culturală a orașului.


 


 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Invitație la Botoșani: ”Opt destinații fascinante de vizitat” (Video)

Sâmbătă, 24 Februarie 2024
449

”Hai la Botoșani”, este mesajul revistei România Info Magazin, cu titlul ”Opt destinații fascinante de vizitat”.Descoperă frumusețea și diversitatea culturală a...

Mihai Dimian vrea să facă din USV ”universitatea comunității din cel puțin trei județe: Suceava, Botoșani și Neamț”

Sâmbătă, 24 Februarie 2024
213

Noul rector al Universității ”Ștefan cel Mare” Suceava susține că relațiile sale cu autoritățile sunt foarte bune.Întrebat despre acest lucru în cadrul unei interve...

La mulți ani, Ana Maria Dragut! Handbalista din Botoșani care joacă în echipa României

Sâmbătă, 24 Februarie 2024
590

Ana Maria Dragut a început să joace handbal la Școala nr. 2 din Darabani, cu profesorul Valentin Dascălu. Din clasa a VIII-a a fost înscrisă printre sportivii Liceului cu Program Sport...