(P) 5 moduri prin care să-ți îmbunătățești jocul de Blackjack

(P) 5 moduri prin care să-ți îmbunătățești jocul de Blackjack

   sursa foto: pixabay.com

Jocurile de masă au rămas printre opțiunile oamenilor de a se relaxa. Numărul fanilor acestor jocuri a crescut progresiv de la un an la altul. De la un simplu mod de relaxare, astăzi acestea au devenit o adevărată artă. Internetul a favorizat creșterea popularității lor, având acces la acest joc cât mai mulți oameni. O urmare a acestei influențe este însăși facilitatea de acces a utilizatorilor la joc.

Datorită progresului tehnologic, fanii jocurilor de noroc le pot accesa mult mai rapid. Multe cazinouri active pe piață și-au lansat propria aplicație mobilă. Prin utilizarea acesteia, jucătorii rămân conectați permanent la contul lor și la oferte. Totodată, de pe un dispozitiv mobil aceștia pot juca chiar și Blackjack live online, ruletă și Baccarat.

Cum a apărut jocul Blackjack

Blackjack este un joc cu tradiție de peste 300 de ani. Acesta este menționat în literatura din anul 1600, fiind descris precum un joc cu 21 de cărți. În anul 1700, devine din ce în ce mai popular în cazinourile de atunci și capătă numele de „Vingt-et-Un”. Numele său deriva din faptul că jucătorii trebuiau să atingă acest punctaj.

În 1800 jocul devine cunoscut și în America, însă nu stârnește același interes. Ulterior, în jurul anului 1931 a început să atragă mai mulți admiratori, ca urmare a modificării ratei de plată. Jocul a devenit cunoscut și la Las Vegas, un loc care a fascinat dintotdeauna. Odată cu succesul a crescut și interesul pentru dezvoltarea de strategii de joc care să fie eficiente.

5 modalități de îmbunătățire a stilului de joc la Blackjack

Analiza atentă a jocului a dus la crearea multiplelor strategii de joc, unele mai eficiente, altele mai puțin. Totuși, nu este de ajuns ca aceste strategii să fie doar puse în practică. Din contră, este nevoie de mai multă implicare. În paralel cu aplicarea lor, jucătorii trebuie să își creeze propriul stil și mod de gândire.

La rândul său, stilul trebuie șlefuit în funcție de situație și evoluția jocului. Am selectat câteva sfaturi ce ar putea fi utile în vederea îmbunătățirii modului de joc:

1. Regulile și termenii trebuie să fie cunoscuți foarte bine
Înainte de a intra în joc, trebuie să fie înțelese foarte bine toate regulile, dar și termenii. Trebuie să se cunoască cărțile, tipurile de pariuri, momentele potrivite pentru a paria. Necunoașterea acestora poate duce la pierderi financiare.

2. Studierea strategiilor de joc este de mare folos
Există multiple strategii de joc pe piață. Acestea trebuie să fie studiate îndeaproape și cu multă răbdare. Este recomandat să fie testate și să se aleagă strategia potrivită stilului propriu de joc.

3. Avantajul casei trebuie înțeles
Avantajul casei este important. De obicei, acesta este mai mic de 1% la acest joc. Marja poate crește dacă jucătorului îi lipsește experiența. Acesta poate varia și în funcție de regulile jocului și de numărul de pachete de cărți.

4. Cărțile ce apar în joc trebuie să fie observate  
Atât cărțile care sunt puse pe masă, cât și cele ale dealer-ului, ar trebuie incluse într-o anumită evidență. Exersând acest lucru se poate ajunge la abilitatea de a anticipa cărțile rămase în pachete.

5. Mizele de joc ar trebui alese cu grijă, în funcție de evoluția jocului
Jocul cu mize mici ar putea fi de ajutor pentru cei aflați la început de drum. Valoarea mizelor nu ar trebui să crească atunci când se pierde. Dacă se câștigă, cel mai bine ar fi să crească progresiv, până ce jucătorul dobândește mai multă experiență.

Acestea sunt doar câteva sfaturi practice. Cu ajutorul lor se poate îmbunătăți stilul de joc. În completarea lor, analizarea stilului de joc a unui jucător de succes poate fi de ajutor. Treptat, propriul stil de joc va prinde formă, odată cu creșterea timpului petrecut la masă. Altfel spus, practica și observația sunt cei mai buni aliați în dobândirea unui stil de joc îmbunătățit.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
121

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
251

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
170

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...