(P) Nou în Botoșani - Logiscool

(P) Nou în Botoșani - Logiscool

Fondat în 2014, brand-ul Logiscool este prezent la nivel internațional în 30 de țări, având în acest moment peste 210.000 de elevi la cursuri. Din moment ce un business este prezent pe piață de aproape 10 ani, și mai mult decât atât, este în continuă extindere, punând accent pe performanță și dezvoltare, ar trebui să denote seriozitatea cu care aceștia tratează activitatea pe care o desfășoară. Cei care nu știu deja, probabil se întreabă: Dar cu ce se ocupă mai exact?

Logiscool este lider în programe edu-tech și o destinație inovatoare pentru copii, oferindu-le oportunitatea de a învăța programare încă de la o vârstă fragedă, într-un mod captivant și educativ. Pe lângă programare, se pune accent pe exerciții de typing, dar participanții vor avea și șansa de a interacționa cu roboți „înzestrați” cu inteligență emoțională și inteligență artificială, sau chiar de a explora o lume nouă cu ajutorul ochelarilor VR (realitate virtuală). În era digitală în care trăim, dezvoltarea abilităților ce țin de domeniul IT devine tot mai esențială pentru succesul viitor al copiilor noștri, fie că ne place sau nu. Tehnologia este o necesitate în viața cotidiană, iar abilitățile de programare devin o monedă de schimb într-o societate axată pe inovație.


Având o platformă proprie, denumită Scoolcode, o curriculă ce  îmbină jocul cu principiile de programare, structurată pe câțiva ani de studiu și premiată la nivel internațional, la care mai adăugăm traineri tineri, ce pot lega rapid conexiuni cu cei mici, Logiscool se adresează copiilor și adolescenților cu vârsta cuprinsă între 6 și 18 ani pasionați de tehnologie.

Grupele sunt organizate în număr restrâns de maxim 12 copii, pentru a putea monitoriza evoluția fiecăruia, indiferent de ritmul sau de metoda prin care aleg să găsească soluții la probleme. Un modul se desfășoară pe durata a 5 luni, cuprinzând 17 lecții, cu o frecvență de 1 curs de 90 minute/săptămână. Prețul integral pentru un modul de 5 luni este de 1575 lei, dar se poate opta și pentru plata lunară. Cei care se înscriu până la data de 31 Ianuarie inclusiv, vor beneficia de 225 lei reducere.


 

În concluzie, Logiscool reprezintă puntea dintre copii și viitorul tehnologic. Prin abordarea lor inovatoare, le oferă copiilor nu doar cunoștințe tehnice, ci și instrumentele necesare pentru a deveni gânditori critici și creativi. Programarea devine astfel o experiență captivantă și benefică, pregătindu-i pe cei mici pentru provocările unei lumi digitale în continuă schimbare.

Putem spune că suntem norocoși să avem o nouă activitate extrașcolară pentru copiii din comunitatea noastră, oferită de un brand cunoscut la nivel internațional, care este lider pe piața edu-tech, în săli moderne și dotate cu echipamente noi. Un aspect important de menționat ar fi acela că nu este nevoie de cunoștințe preliminare pentru a putea participa la aceste cursuri.

Cei care sunt dornici să încerce experiența propusă de Logiscool, își pot rezerva locul la o lecție gratuită, singuri sau împreună cu alți prieteni, telefonic, prin mesaj pe Whatsapp sau pe pagina de Facebook.

Sediul Logiscool Botoșani se află pe Calea Națională nr. 28A, etaj 1, în aceeași clădire cu ISU Botoșani.

Aceștia pot fi contactați telefonic/whatsapp la nr. tel. 0750434497 sau pe pagina de Facebook/Instagram Logiscool Botoșani pentru informații suplimentare, programări la lecții gratuite sau înscrieri.

https://www.logiscool.com/ro/locations/botosani/courses
https://www.instagram.com/logiscool.botosani/
https://www.facebook.com/logiscool.botosani/

 


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elev din Botoșani, Medalie de Aur la Olimpiada Națională de Limbi Clasice!

astăzi, 09:09
1

S-au calificat 302 elevi din 36 de județe ale țării.Printre participanți au fost și elevi din Botoșani care au reușit performanțe remarcabile.Astfel, Yanis-Andrei Cazaciuc, elev în c...

Floriile şi Săptămâna Sfintelor Pătimiri ale Domnului

astăzi, 08:31
26

Astăzi se încheie perioada Postului Mare propriu-zis, însă postirea noastră nu se termină, ci creşte în asprime şi intensitate în Săptămâna Sfintelor Pătimiri. P...

Botoșaniul a devenit centrul sportului școlar. ”Nu sunt doar competiții, sunt o celebrare a sportului!” (Foto)

astăzi, 08:23
81

Este vorba despre Olimpiada Națională a Sportului Școlar - Finala Campionatului Național de Cros Individual - fete - băieți, gimnaziu – liceu și de Finala Campionatului Național Școlar ...