Max Confort a deschis cel mai mare si modern showroom de tâmplărie PVC din Botoșani FOTO

Max Confort a deschis cel mai mare si modern showroom de tâmplărie PVC din Botoșani FOTO
Cu un nume care indică, de fapt, calitatea spre care se tinde din ce în ce mai mult pentru a asigura confortul, Max Confort Botoșani asigură, de mai bine de 11 ani, cu calitate germană, produsele și serviciile comercializate.

Ferestre și uși din PVC marca Veka, Salamander și Rehau (doar profile de proveniență Germania) si profile aluminiu, uși de garaj, secționale și tip rulou, automatizări porți, rulouri pentru exterior, obloane din aluminiu, pereți cortină, pereți din sticlă pentru birouri, uși blindate, balustrade din inox, jaluzele verticale și NOU, o gamă variată de modele de uși sunt cele mai importante produse pe care Max Confort Botoșani le comercializează, pe baza de comandă. Cu echipe de montatori specializați, Max Confort vă garantează respect, seriozitate și produs final de calitate. Totul se execută la milimetru, calitatea produselor fiind asigurată de materialele de prestigiu folosite dar și de experienta mainii de lucru, probate de impresionantul portofoliu de lucrări.

Max Confort inseamnă dezvoltare continuă pentru a-ți oferi produsele și serviciile de care ai nevoie. Totodată, urmărim ca dezvoltarea noastră să fie în conformitate cu cerințele de protejare a mediului inconjurător.

În show-room-ul recent renovat, din Str. Victoriei nr. 8 (între Parcarea Modarom și Strada Poștei), se pot accesa ultimile informații din domeniu, cât și consilierea tehnică necesară achiziționării unor astfel de servicii și produse.



Produsele noastre sunt realizate în urma parcurgerii unui flux tehnologic complex cu ajutorul utilajelor de ultimă generație. Acestea sunt supravegheate permanent, realizându-se controlul calității atât pe linia de fabricație cât și la predarea tâmplăriei către echipele de montaj. Pentru a ajunge la client produsele sunt transportate cu mijloace de transport special dotate pentru livrarea sistemelor de ferestre și uși din PVC și aluminiu și a pachetelor termoizolante din sticlă. Montajul tâmplăriei este realizat de echipe cu o vastă experiență profesionala, utilizând materiale de calitate și respectând tehnologia de montaj și standardele europene în domeniu.


Pentru a certifica siguranța, se ofera garanții lucrarilor efectuiate de compania noastra, 30 ani pentru profilele din PVC, 5 ani pentru pachetele termoizolante din sticlă marca Saint-Gobain și 15.000 de cicluri deschis-închis pentru produsele de feronerie , acestea fiind însoțite la livrare de certificate de garanție.












Pentru informații complete și cele mai bune oferte vă așteptăm la showroom-ul MAX CONFORT sau la www.tamplariepvcbotosani.ro
Consilier showroom – 0752.193.500
Tel. 0040.742.370.753
Tel / Fax – 0231.534.208
Administrator – 0740.583.582
MAX CONFORT – DOROHOI
Consilier tehnic – 0756.275.601
MAX CONFORT – SĂVENI
Consilier tehnic – 0755.479.133
















(P).