Cel mai mare showroom de gresie şi faianţă din Botoşani a fost amenajat conform tendinţelor 2016. Vezi AICI imagini în exclusivitate!

Cel mai mare showroom de gresie şi faianţă din Botoşani a fost amenajat conform tendinţelor 2016. Vezi AICI imagini în exclusivitate!
Castilio aduce un nou concept pe piaţa din Botoşani, prin regândirea unei structuri revoluţionare în materie de design interior al celui mai mare showroom de gresie şi faianţă cu ajutorul serviciului de design 3D. Aici găseşti inspiraţie şi multe idei de amenajare. Ai posibilitatea de a alege din peste 3000 de modele  de gresie şi faianţă  şi poţi vedea  băi şi bucătării realizate de către designeri specializaţi.



Din experienţa acumulată pe parcursul celor 12 ani de activitate, Castilio vine în întâmpinarea clienţilor, care au demonstrat că au din ce în ce mai multă deschidere spre inovaţie, rafinament şi design modern, dar şi tendinţa de a alege cumpătat, cu următoarea promoţie de inaugurare a showroom-ului: fii printre primii 50 de clienţi care vizitează showroom-ul Castilio din Bulevardul Mihai Eminescu, nr. 170 şi vei avea -12% la faianţa decor achiziţionată şi proiectare 3D gratuită pentru baia şi bucătăria ta.

Noutatea pe care o aduce Castilio, constă şi în punerea la dispoziţia ta a unei echipe de designeri specializaţi care iţi vor transpune modelul de baie şi bucătărie visat în realitate prin intermediul serviciului de design 3D, gama diversificată de produse de înaltă calitate de la renumite branduri naţionale şi internaţionale de gresie şi faianţă la cele mai mici preţuri de pe piaţă. De asemenea, ai posibilitatea de a face cumpărături în 12 rate fără dobândă prin cardul de cumpărături Raiffeisen şi livrare gratuită în tot judeţul Botoşani la cumpărături mai mari de 700 de lei până la data de 31 martie 2016.




Printre beneficiile serviciului de design 3D, enumerăm: alegerea culorilor şi formelor gresiei şi faianţei potrivite băii sau bucătăriei tale; vizualizarea spaţiului înainte de începerea amenajării;  posibilitatea de a face un tur virtual prin baia sau bucătăria ta şi de a o vedea din toate colţurile 3D; punerea proiectului la dispoziţia ta pentru a te consulta cu familia; estimare reală a costurilor amenajării; calcularea necesarului de materiale; consilierea oferită de către designeri în privinţa gamei cromatice şi temei designului.

Acum, în showroom-ul de gresie şi faianţă Castilio din Bulevardul Mihai Eminescu, nr.170, clienții vor putea vedea modele de băi şi bucătarii în care eleganţa, confortul ,funcţionalitatea şi designul se întrepătrund perfect.
www.castilio.ro/proiectare-3d












(Material publicitar).