Gastronomia la Complex Europa definită de Chef Cristian Oprea

Gastronomia la Complex Europa definită de Chef Cristian Oprea
Cunoscut chef în Bucureşti, om cu pregatire culinară de peste 20 de ani şi recomandat de restaurantele cu nume unde a dobândit titlul de Chef, Cristian Oprea vine în Botoşani la Complex Europa, pentru a revoluţiona bucătăria locală.




 
Adept al stilului “fusion, declară senin că oferă o bucătărie cinstită, îmbinând nelipsitele accente ale culinariei româneşti cu bucătăria thailandeză, atât de diferită că gust, miros şi înfăţişare. Colaborarea cu Complexul Europa din Botoşani a început mijlocită de nevoia abordării unui stil tineresc, în virtutea tumultului cotidian ce ne înconjoară. La Complex Europa se găseşte, asigurată de prezenţa Chef-ului Cristian Oprea, un “Fine-Dining, o altă abordare culinară care oferă ceva nou, şi încânta vizual şi gustativ toate gusturile.




Odată cu cu “rebranduirea culinară asigurată de colaborarea cu Chef Cristian Oprea, Restaurantul Europa asigura doritorii de disponibilitatea de organizare de petreceri tematice, cu meniu fix sau a-la-carte, mai multe informaţii putându-se accesa la www.complex-europa.com , pe pagina de Social Media www.facebook.com/restaurantce sau la telefoanele: 0721 387 672 şi 0231 514 977.
(Material publicitar).