Complex Rediu, locul I în Top Firme!

La ediția din 2018 a Topului Firmelor, în cadrul Balul Oamenilor de Afaceri din județul Botoșani, eveniment organizat în fiecare an de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură din Botoșani, Rediu Hotel & Restaurant a adjudecat primul loc după cifra de afaceri,  la secțiunea Ho.Re.Ca.

Complex Rediu, locul I în Top Firme!

“Este un loc binemeritat, firesc, ține de normalitate. Aniversând 4 ani de la deschidere, Complex Rediu a reușit să se claseze deja pe primul loc, după o muncă de echipă, bine organizată și funcțională, la standarde înalte pe care ni le-am propus de la bun început, iar acum încet și sigur își arată adevărata valoare.

Acest loc I pe care l-am primit se datorează în primul rând clienților nostri pe care am încercat să-i mulțumim pe cât de mult posibil, oferindu-le servicii superioare, care să satisfacă toate exigentele și pe măsura fiecărui client în parte și îi asigurăm că suntem într-o continuă autodepășire iar în curând avem în calcule și alte investiții pe plan local, de mare anvergură.

Complex Rediu Hotel & Restaurant este singurul loc din Botoșani care deține 5 săli pentru evenimente, la care se adaugă și cele 50 de camere ale hotelului de 4*, consider că este absolut normal să fim pe primul loc”,  relatează pentru Știri.Botoșani.Ro Costel Calistru, proprietarul Complexului Rediu.