Botoșani Shopping Center – Magazinele tale preferate!

Botoșani Shopping Center – Magazinele tale preferate!
Centrul comercial Botosani Shopping Center va invita vineri 11 noiembrie sa sarbatorim impreuna 2 mari evenimente.

Lansam unul din cele mai mari branduri de haine ieftine si la moda: TXM vine in intampinarea dumneavoastra cu  îmbrăcăminte și lenjerie pentru femei, bărbaţi, tineret și copii, precum și articole de uz casnic si jucării. TXM are clienți în peste 330 de magazine localizate pe teritoriul întregii țări și peste hotare.În centrul atenţiei TXM este întotdeauna clientul. "Ieftin și la modă pentru întreaga familie" acesta este specificul întregii game de îmbrăcăminte și accesorii care se adresează clienţilor TXM textilmarket, care acordă o atenţie deosebită raportului preţ-calitate.

Un alt eveniment important este acela ca una din cele mai cunoscute pizzerii din Botosani isi va deschide un nou restaurant in cadrul centrului Comercial Botosani Shopping Center. Va astepta incepand de vineri cu cele mai bune oferte la pizza: doua pizza mari la 27 lei, doua pizza gigant la 49 lei. In plus te intampina cu cele mai delicioase sandwich-uri si burger-uri.


 
Botoșani Shopping Center – Magazinele tale preferate!

Despre Botoșani Shopping Center

Centrul comercial Botoşani Shopping Center este alături de dumneavoastră cu retaileri naţionali şi internaţionali, printre care JYSK, New Yorker, Leonardo,  Orsay, Mado şi Beauty Mania, fiind unul dintre cele mai mari proiecte de retail din Botoşani. Botoşani Shopping Center reuşeşte să atragă peste 3 milioane de vizitatori anual, de aceea mulțumim clienților pentru încrederea acordată.