5 ani memorabili la Botosani Shopping Center si Carrefour

5 ani memorabili la Botosani Shopping Center si Carrefour
Botosani Shopping Center si hipermarket-ul Carrefour isi recompenseaza clientii cu ocazia implinirii a 5 ani inediti de activitate cu torturi aniversare, evenimente atractive, tombole si concursuri.

Duminica, 13 noiembrie, cel mai mare centru comercial si hipermarket din Botosani implinesc 5 ani, ocazie cu care invitam clientii sa sarbatorim impreuna si sa participe la evenimentele special pregatite.

Ziua va fi marcata inca de la inceput cu tombolele aniversare de pe linia caselor din incinta hipermarket-ului, cat si de pe galeria comerciala.

Hipermarketul isi intampina clientii la ora 12:00 in fata Biroului Receptie Clienti cu tortul aniversar si cu sampanie. Pe pagina de facebook a hipermarketului, in perioada 10-15 noiembrie, se va desfasura un concurs, iar prin tragere la sorti, clientul castigator va primi o super tableta Huawei.

Aniversarea Botosani Shopping Center este marcata de tombola cu urmatoarele premii: TV Samsung, masina de spalat Whirlpool, combina frigorifica Daewoo, laptop Lenovo si cuptor cu microunde Daewoo; urmat de un extraordinar spectacol de magie si baloane de sapun la ora 12:00, torturi aniversare si spectacolul pe picioroange si jonglerii de la ora 14:00.

Multumim clientilor pentru increderea si fidelitatea cu care ne-au sustinut in acesti 5 ani memorabili si va promitem ca veti beneficia de aceleasi servcii la cele mai inalte standarde de calitate!



(P).