(A) Electroalfa oferă oportunități de angajare în diferite specializări

(A) Electroalfa oferă oportunități de angajare în diferite specializări

Electroalfa recrutează personal pentru unitatea de producție a echipamentelor electrice din Botoșani, având disponibile peste 20 de locuri pentru pozițiile: electricieni, lăcătuși și specialiști în construcții.

Pot aplica pentru aceste posturi atât persoanele care dețin calificare, cât și cele fără calificare, compania asigurând școlarizare internă gratuită, indiferent de pregătirea profesională.

În contextul extinderii gamei de produse electrice, Electroalfa angajează specialiști precum: ingineri proiectanți în domeniul mecanic și electric, specialiști fotovoltaice, CTC-iști, tehnicieni mentenanță, documentariști, operatori CNC, sudori și tehnologi producție.

Pachetul salarial oferit de Electroalfa este completat de o serie de  oportunități de dezvoltare, precum: acces la programe de calificare profesională internă, instruire gratuita de specialitate, dar și facilitati: masă la cantina proprie, decontare transport, cadou de ziua angajatului, etc.

Persoanele interesate pot depune CV-urile în format fizic la sediul central Electroalfa din Calea Națională nr. 15, sau online pe adresa de email office@electroalfa.ro, până la data de 31 octombrie 2023. Se pot solicita mai multe detalii la numărul de telefon 0231 532 186.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
442

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...

În Duminica Floriilor, PS Nichifor Botoșăneanul va sluji într-o parohie din Botoșani

astăzi, 15:05
154

Duminică, 28 aprilie – Duminica a 6-a din Post (a Floriilor) – Intrarea Domnului în Ierusalim, începând cu ora 7:45, va avea loc resfinţirea bisericii Parohiei Sfâ...

Vine vacanța de 6 zile! Guvernul oferă o zi în plus pentru a face ”punte” între 1 Mai și Paști

astăzi, 13:40
100

Această decizie a fost luată având în vedere importanța religioasă și tradițională a Paștelui Ortodox, care cade în acest an pe 5 mai, aceeași săptămână cu una dint...