Prezentare excentrică cu creații de Bassam Dabbas pentru industria de beauty din Botoșani (video)

Prezentare excentrică cu creații de Bassam Dabbas pentru industria de beauty din Botoșani (video)

Reprezentanții industriei de înfrumusețare din Botoșani s-au reunit într-o gală de excepție, miercuri seară, la Pensiunea „Casa Lux”. Evenimentul a cuprins și o prezentare excentrică de coafuri, create de extravagantul Bassam Dabbas, cunoscut pentru colaborări „de lux” în lumea mondenă.  

Bassam Dabbas a susținut, în premieră, un workshop pentru tehnicienii care vor să execute manopere avangardiste din păr. Participanții au primit diplome de parcurgere a cursului și au asistat la defilarea celor mai complexe coafuri realizate de stilistul sirian. Inițiativa organizării cursului la Botoșani aparține antreprenorului Olesea Silacov, unul dintre cei mai apreciați traineri din Republica Moldova.

„Am ales să fac aici acest eveniment, cu sufletul, pentru comunitatea mea, pentru stiliștii din Botoșani și nu regret o secundă provocarea mare pe care am acceptat-o, pentru că e destul de greu să lucrezi alături de Hassan. Oamenii trebuie să iasă din zona de confort și să dea frâu liber sentimentelor, să încerce și să experimenteze singuri dacă pot face ceva sau nu. Sunt foarte mândră că am reușit să ducem la bun sfârșit inițiativa îndrăzneață, am avut alături o echipă foarte mare. Singur nu poți reuși nimic. A fost foarte multă implicare din toate punctele de vedere. Cea mai mare provocare a fost comunicarea. Eu de aici și Hassan de acolo am organizat totul prin telefon. Eu am cerut la curs atât feedback pozitiv, cât și feedback negativ, pentru ca noi să știm ce trebuie să îmbunătățim”, a afirmat Olesea Silacov.

Invitații au purtat rochii și costume albe, în concordanță cu codul vestimentar al evenimentului. Organizatorii au făcut această alegere pentru a sublinia ideea de „puritate, energie pozitivă, o pânză pe care să putem exprima frumusețea comunității”.

„Mentorul meu mi-a spus că nu sunt cel mai bun hair-stylist din țară, nici cel mai bun trainer, nici mama sau soția perfectă. Dar că sunt cea mai determinată femeie să transmit și arăt tot ceea ce vreau să împărtășesc lumii. Iar asta cred și eu cu tărie”, a mai spus Olesea Silacov.

Atracția serii a fost defilarea a cinci modele îmbrăcate în rochii negre, în contrast cu tema evenimentului. Personajele macabre, incitante și coafate teatral au fost luate cu asalt de curioșii dornici să le imortalizeze îndeaproape.

 








 

 

Spune-ne opinia ta