"Recompensă" pregătită de prefect pentru o angajată de la Serviciul Permise

O angajată de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Botoșani va avea parte de o "recompensă" din partea prefectului județului, Dan Nechifor.

"Recompensă" pregătită de prefect pentru o angajată de la Serviciul Permise

Magdalena Gabriela Carmen, angajată a Serviciului Permise, va fi premiată cu o diplomă și o plachetă, într-un cadru festiv, după ce a refuzat o mită de 200 de euro.

O tânără a introdus 200 de euro în dosarul de înscriere la examinarea teoretică în vederea obţinerii permisului de conducere, pentru a beneficia de o dată a examinării mai rapidă, dar angajata de la Permise a anunțat imediat organele competente. 

"Vreau să felicit public comportamentul doamnei Magdalena Gabriela Carmen. Este vorba de angajatul Serviciului Permise din cadrul Instituției Prefectului Botoșani care, la primirea dosarului, a refuzat mita de 200 de euro. O vom premia cu o diplomă și o plachetă, în cadru festiv. Încurajez un astfel de comportament ca al doamnei de la Permise și rog toți colegii din cadrul instituției și reprezentanții instituțiilor deconcentrate să urmeze exemplul ei", a spus prefectul Dan Nechifor. 

 

 

Spune-ne opinia ta